Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Pogbas uttalande; tre uttagna i landslag; Telles tillgänglig till helgen?

Paris Saint-Germain v Manchester United: Group H - UEFA Champions League

Landslagsuppehållet närmar sig sitt slut vilket de flesta tycker är skönt, men kanske inte Pogba. För i dagens nyhetssvep så har just Pogba sagt i en intervju hur skönt det är att komma till landslaget där han mår så bra. 

I övrigt ger vi er att tre damspelare blivit uttagna i Skottlands landslag samt att Alex Telles möjligen kan spela till helgen trots sitt positiva Coronatest nyligen.

Pogba ”Jag har aldrig upplevt det här förut”

Paul Pogba har haft en svajig säsongsinledning den här säsongen som han haft under hela hans United-sejour egentligen. Han hade Corona och ser fortfarande inte ut att vara i full fysisk form. Däremot ser det ut som att han närmar sig sin fulla form igen, i alla fall om man frågar huvudpersonen själv. I en intervju under pågående landslagsuppehåll så pratar han om hur bra han trivs i landslaget samt att han börjar hitta formen mer och mer. Pogba uttryckte sig såhär denna gången:

”Det här är en period som jag aldrig upplevt i min karriär förut, när jag normalt sätt alltid spelar och alltid har rytmen. Sen helt plötsligt ändrades det. Men sakta och sakta så börjar jag komma i form nu. Jag håller på att hitta mig själv igen som jag inte känt att jag gjort senaste tiden.”

Mer om landslaget: ”När man kommer hit, så är alla glada att se varandra. När vi är på planen så vi roligt tillsammans. Det betyder inte att man har det tråkigt i klubben, men här är det på ett annat sätt. Det här laget i det sättet vi är med varandra är fantastiskt.”

Pogba ska däremot inte menat i sitt uttalande som något negativt om United, utan mer hur bra han trivs i landslaget.

Tre uttagna i Skottland

Skottlands damlandslag ställs mot Portugal och Finland i EM-kvalet där vi med glädje kan berätta att tre Unitedspelare blivit uttagna. Dessa spelare är: Kirsty Smith, Kirsty Hanson och Jane Ross.

Telles redo till helgen trots positivt test?

Som vi vet så testades Telles positivt igen(?) under landslagsuppehållet och ser därmed ut att missa både Brasiliens andra match samt Uniteds match till helgen mot West Bromwich, eller? Kanske inte, enligt Uniteds officiella hemsida så behöver det andra positiva testen inte betyda att han fått viruset igen. Telles kommer att testas igen när han återvänder till England senare i veckan och skulle det testet visa negativt får han spela till helgen.