Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Officiellt: Dodgson och Gallagher-Allison till Burnley

De unga försvarsspelarna Owen Dodgson och Calen Gallagher-Allison har gjort sitt i Manchester United. Juniorduon har signerat för Burnley, det bekräftas av Lancashireklubben på torsdagen.

Dodgson och Gallagher-Alison, båda andraårsjuniorer, har varit i Burnley på provspel hela säsongen, skriver Burnley på sin hemsida. De har redan spelat flera matcher för sin nya klubb, både i U18 och i U23.

Tiden i Manchester United blev inte vad Owen Dodgson (till vänster på bilden) hoppades på. Vänsterspringaren lämnar efter att ha gjort två matcher från start (båda förra säsongen) och ett inhopp (den här säsongen). Han har redan spelat mer än så för Burnley.

Inte heller Calen Gallagher-Allison (till höger på bilden), vänsterback eller mittback, blev framgångsrik i United. Han gjorde bara en enda tävlingsmatch som Unitedspelare och då blev han utbytt efter en halvlek. I Burnley tycks det gå betydligt bättre och i förra veckan blev han målskytt när Burnleys U23 spelade 2-2 mot Aston Villa.

Vi önskar Owen Dodgson och Calen Gallagher-Allison lycka till i framtiden!