Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

EFL Trophy, Niklas Süle drömmer om Manchester United, Cyberattack

Everton v Manchester United - Premier League

I dagens svep så går vi igenom att Manchester United igår utsattes för en Cyberattack. Niklas Süle ska tydligen drömma om att spela för Manchester United och EFL har lottats. Vidare så har Ole menat på att Paul Pogba inte kommer ha en fast position i laget.

Cyberattack mot Manchester United

Manchester United gick igår ut med ett uttalande om att man utsatts för cyberattack. Man samarbetar just nu med experter för att komma till bukt med vad som exakt har hänt. Men det positiva i detta är att är att Manchester United tränat inför dessa situationer och trots situationen har koll på läget.

Attacken medförde heller ingenting av värde, detta då alla kanaler, hemsida och appar klarade sig från attacken. Man fick heller inte tag på några personuppgifter på medlemmarna.

Paul Pogba kommer inte vara låst till en position

Enligt MEN så har Ole Gunnar Solskjaer indikerat att Paul Pogba inte kommer ha en specifik position i dagens Manchester United. Paul Pogba har haft positionen som det defensiva ankaret i en 4-2-3-1 under Ole, men har också spelat till vänster i diamant.

I Frankrike så har Pogba spelat mer i en position som mer anses vara hans naturliga position, mot Portugal så spelade han i en mittfältstrea och mot Sverige i en mittfältsduo.

Vidare så menar Ole Gunnar på att ”Det är alltid en diskussion om spelare som kan spela på olika positioner, för att dom har kvalitén att göra så mycket olika saker och dom kan spela på olika positioner.” 

Sedan bygger han vidare med  ”Vilken är Scotts bästa position? I landslaget spelar han mittback. Hos oss som en av två defensiva mittfältare”. Man kan dock konstatera att det inte är troligt att Paul slutar upp som mittback.

EFL Trophy lottning

EFL Trophy´s andra runda har nu lottats och Manchester United U-21 kommer att spela borta mot Accrington Stanley.

Matchen är tänkt att spelas den 8/12. U-21 lag fick inte lottas mot varandra i gruppspelet och inte heller i de två första utslagsrundorna.

Personligen tycker jag också det är otroligt roligt med turneringar som har andra namn precis som denna turnering som då heter: (Pizza) Papa John’s Trophy.

Niklas Süle drömmer om Manchester United

Niklas Süle drömmer tydligen om att någon dag spela för Manchester United, enligt Christian Falk .

Tysken som just nu spelar i Bayern München har såhär långt varit en startspelare under säsongen. Noterbart att Niklas är 25år, vilket innebär att han inte lär ha speciellt bråttom att flytta på sig. Han spelar också för de regerande Champions League mästarna så hur realistisk denna affär är återstår att se.