Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Diallo på väg; Sancho var klar i somras?; Caicedo nära

Atalanta BC v FC Midtjylland: Group D - UEFA Champions League

Vi kommer med glädjande nyheter att Amad Diallo nu är på väg till Manchester för att slutföra affären till United. Vi ger er även en historia om att Jadon Sancho var klar (?) för oss i somras, samt att Moises Caicedo nu är nära en övergång till United. 

Diallo på väg

Det har varit mycket skriverier de senaste dagarna att Atalantas tränare Gasperini ska ha sagt att man vill låna Diallo från United säsongen ut. Vi kan stryka det önskemålet från Bergamoklubben och meddela att supertalangen Amad Diallo är på väg till oss, detta enligt den mycket trovärdiga transfergurun Fabrizio Romano. Romano har skrivit att 18-åringen är på väg till Rom för att slutföra alla papper innan han flyger till Manchester de kommande dagarna.

Diallo la även upp en bild när han sitter i ett plan på sin Instagram.

Sancho var klar i somras?

Hela Sanchosoppan i somras vet ni alla om, men nu kommer det ut uppgifter (återigen från Fabrizio Romano) att Sancho hade ställt in sig på en övergång till United i somras och att alla personliga villkor var klara. Som vi vet så sprack affären, men man blir ju inte gladare av att veta att Sancho mer eller mindre var klar för oss men att vi inte ville betala övergångssumman.

Sancho ska däremot inte kunna köpas i januari då Dortmund inte vill släppa honom då, men att de förväntar sig ett race om engelsmannen i sommar där United väntas vara delaktiga.

Caicedo nära och Aaronsuppdatering

Moises Caicedo verkar bli Uniteds första, men förhoppningsvis inte den enda, transfer i januari. Allt ska vara klart för en övergång, det enda som återstår är att det måste till ett slutligt beslut från United att värva talangen. Vilket det verkar som att man vill och dett är väldigt troligt att övergången kommer ske.

Det avgörande beslutet väntas ske inom kort.

En till ung och lovande spelare som det snackats om mycket de senaste dagarna är Norwichs högerback Max Aarons. Det har däremot inte varit något jättekonkret än från Uniteds sida att man är nära högerbacken och det ska fortsatt vara relativt tyst från Unitedlägret.