Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Dylan Levitt återkallad från Charlton

Charlton Athletic v Plymouth Argyle - FA Cup First Round

Manchester United återkallar mittfältaren Dylan Levitt från Charlton. Tanken var att walesaren skulle spendera hela säsongen i London, men precis som i fallet Matej Kovar avbryts nu lånet halvvägs. 

Manchester United fortsätter att kalla tillbaka utlånade spelare. Efter att Matej Kovar här om dagen återvände från Swindon meddelade klubben på fredagen att även mittfältaren Dylan Levitt avbryter sin sejour i Charlton. 20-årige Levitt har bara medverkat i fem matcher i höst och gjorde sitt senaste framträdande för Lee Bowyers mannar när man åkte ur FA-cupen mot Plymouth i början på november.

Levitt har haft stora problem med att vika sig en plats i Charlton och testade därtill positivt för Covid-19 i slutet av november. Enligt Charlotte Dunker är tanken att Levitt ska lånas ut till en ny klubb snarast. Det får ses som den enda rimliga lösningen då Levitt på intet sätt kan tänkas kriga om en plats i a-laget och då spel med reserverna inte kan anses gagna hans utveckling tillräckligt mycket.