Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Lottning: Liverpool i FA-cupens fjärde omgång

Manchester United v Liverpool FC - Premier League

Som om det det inte vore nog med att United till helgen tar emot Liverpool i ligan, nu står det även klart att det blir ett tungviktsmöte på Old Trafford redan i den fjärde omgången av FA-cupen. 

Manchester United avfärdade Watford, som nuförtiden befinner sig i Championship, när man klev in i säsongens upplaga av FA-cupen. 1-0 skrevs resultatet till efter att Scott McTominay gjort matchens enda mål efter fem minuters spel.

Idag lottades så nästa omgång av den anrika turneringen och Peter Crouch, som lottade fram lagen, lyckades alltså med konststycket att pricka United mot Liverpool. Som nämnt möts lagen redan till helgen i Premier League, där Anfield är skådeplats.

Det är lika bra att ta fram kalendern redan nu och se till att vara flexibel med datumen. Någon dag för matchen är i skrivande stund inte spikad, men omgången spelas mellan fredagen den 22 och måndagen den 25 januari.

I och med Premier League-mötet på söndag och och att lagen därefter spelar både onsdag (United-Fulham) och torsdag (Liverpool-Burnely), är det väl mest sannolikt att det blir söndagen den 25 som gäller.

Nedan ser ni lottningen i sin helhet. Notera även längst ner att den femte rundan lottades, som kommer gå av stapeln i mitten av februari.

En ytterligare notis, av mindre betydelse, är att Stockport County tar emot West Ham under kvällen och således är inte lottningen komplett. Ett av dessa lag kommer ställas mot Doncaster.

Res med oss till Manchester!