Lukasz Bejger klar för Slask Wroclaw

Den polska försvararen Lukasz Bejger har gjort sitt i Manchester United. Han flyttar till hemlandet där det de kommande 4,5 åren blir spel för Slask Wroclaw. Detta bekräftas av den polska klubben på lördagen.

Bejger, född i januari 2002, kom till United som förstaårsjunior i september 2018. Tiden i Manchester United blev emellertid inte vad han hade hoppats på. I Polen skolad som mittback fick han i United primärt spela som högerback. Under debutsäsongen blev det bara sju framträdanden innan han förra säsongen spelade till sig en ordinarie plats i juniorlaget (16 matcher). Den här säsongen fick han totalt göra sju matcher (6 i U23 och så spelade han i juniorlaget när förra säsongens FA Youth Cup avslutades), varav tre som inhoppare.

Totalt blev det 30 matcher och 4 assists för Bejger i United.

Nu blir det alltså Slask Wroclaw och av allt att döma seniorfotboll för Bejger. Han har signerat ett långt kontrakt för klubben som just nu ligger fyra i den polska ligan. Bejger har fått nummer 21 i nya klubben.

Manchester United har ännu inte bekräftat övergången men klubben tenderar att vara långsam med dylika rapporter.

Vi önskar Lukasz Bejger lycka till i framtiden!

Mee till Fulham?

Det verkar även som att juniorlagets målvakt Dermot Mee lämnar klubben. Den Englandsfödde nordirländska målvakten har redan spelat två matcher för Fulham. I förra veckans förlust mot Crystal Palace listas han som provspelare på Fulhams hemsida. Idag namngavs han emellertid i laguppställningen, vilket indikerar att övergången nu är genomförd.

Ingen av klubbarna har ännu bekräftat det hela. Vi återkommer givetvis med mer information när sådan finns att tillgå.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS