Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Lukasz Bejger klar för Slask Wroclaw

Den polska försvararen Lukasz Bejger har gjort sitt i Manchester United. Han flyttar till hemlandet där det de kommande 4,5 åren blir spel för Slask Wroclaw. Detta bekräftas av den polska klubben på lördagen.

Bejger, född i januari 2002, kom till United som förstaårsjunior i september 2018. Tiden i Manchester United blev emellertid inte vad han hade hoppats på. I Polen skolad som mittback fick han i United primärt spela som högerback. Under debutsäsongen blev det bara sju framträdanden innan han förra säsongen spelade till sig en ordinarie plats i juniorlaget (16 matcher). Den här säsongen fick han totalt göra sju matcher (6 i U23 och så spelade han i juniorlaget när förra säsongens FA Youth Cup avslutades), varav tre som inhoppare.

Totalt blev det 30 matcher och 4 assists för Bejger i United.

Nu blir det alltså Slask Wroclaw och av allt att döma seniorfotboll för Bejger. Han har signerat ett långt kontrakt för klubben som just nu ligger fyra i den polska ligan. Bejger har fått nummer 21 i nya klubben.

Manchester United har ännu inte bekräftat övergången men klubben tenderar att vara långsam med dylika rapporter.

Vi önskar Lukasz Bejger lycka till i framtiden!

Mee till Fulham?

Det verkar även som att juniorlagets målvakt Dermot Mee lämnar klubben. Den Englandsfödde nordirländska målvakten har redan spelat två matcher för Fulham. I förra veckans förlust mot Crystal Palace listas han som provspelare på Fulhams hemsida. Idag namngavs han emellertid i laguppställningen, vilket indikerar att övergången nu är genomförd.

Ingen av klubbarna har ännu bekräftat det hela. Vi återkommer givetvis med mer information när sådan finns att tillgå.