Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Solskjaers presskonferens: Rashford spelklar

Manchester United v Wolverhampton Wanderers - Premier League

Solskjaer har mött pressen inför onsdagens drabbning på Old Trafford när jumbon Sheffield United gästar serieledarna. 

Senast blev det som vi alla minns med glädje en seger på Old Trafford mot Liverpool i FA Cupen med 3-2 efter att en viss portugis avgjort matchen. Ett segertåg vi gärna fortsätter sitta ombord på när vi nu skiftar fokuset tillbaka till ligaspelet när Sheffield United kommer på besök. Inför mötet har norrmannen som vanligt tagit emot frågor från den engelska pressen och det här är de viktigaste sakerna han sa:

  • Rashford tränade för fullt på dagens träning och kommer vara uttagningsbar imorgon.
  • Skadeläget ser ljust ut. Alla i truppen är friska och skadefria inför mötet mot Sheffield United förutom Phil Jones.
  • Diallo gör det fortsatt väldigt bra på träningarna och imponerar. Han har kommit in i truppen på ett bra sätt och gör stor skillnad på träningarna. Det kommer inte dröja länge innan han är med i matchtruppen.
  • United försöker få till ett lån på Pellistri nu i januarifönstret. Han har spelat några matcher för U23 men det är viktigt att han får regelbunden speltid.
  • Det är aldrig kul när någon förlorar ens jobb. Jag blev lite förvånad att Lampard fick gå. Han har gjort det bra i Chelsea men hade sin första svacka de senaste veckorna. Jag kan bara jämföra med mig själv och mina erfarenheter och de är att jag och klubben alltid haft en bra relation. Klubben står bakom mig och jag känner ett stort stöd från de.
  • Det har inte varit några diskussioner om ett nytt kontrakt för Solskjaer än.
  • Greenwood kommer vara väldigt viktig för oss under andra halvan av säsongen. Han har utvecklats mycket och lär sig bra saker från Cavani och Bruno.

  • Cavani är fantastisk. Hans erfarenheter och attityd är väldigt viktig och nyttig för hela laget. Han kommer alltid in till träningarna med mycket energi och inställning att träna så bra och hårt han kan.

Nedan kan ni ta del av hela presskonferensen: