Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Kontraktsförhandlingar med Cavani; Målskyttar i landslaget; Sillysvep

Everton v Manchester United - Carabao Cup Quarter Final

Manchester United skall vara sugna på att få Edinson Cavani att stanna kvar i klubben. Detta är dagens huvudnyhet, vilken följs av ett svep kring damernas landslagsprestationer, en komplett meningslös intervju med Mason Greenwood samt ett snabbt sillysvep.

Kontraktsförhandlingar med Cavani

Från Paul Hirst i The Times hämtar vi dagens första nyhet, om att United är redo att öppna kontraktsförhandlingar med Edinson Cavani. Cavani skrev på i höstas med ett kontrakt på 1+1 år, där optionen på ett år i Uniteds fall oftast brukar vara Uniteds att använda om man så vill.

Enligt Hirst så skall Boca Juniors vara intresserade av Cavani, som dock sägs vilja stanna kvar i en av toppligorna ett tag till, för att maximera sina chanser att få spela VM 2022, som vi också skall tilläggas kommer spelas på vintern, i november och december 2022, alltså inte nästa sommar.

Landslagsuppdatering kring damerna

Det är landslagsuppehåll för Uniteds damer, och flera spelare har utmärkt sig positivt.

Kirsty Hanson gjorde sitt första mål för Skottland, när hon efter 29 minuter satte det fundamentalt viktiga 4-0-målet i skottarnas EM-kvalseger borta mot Cypern.

Jane Ross, som byttes in efter 64 minuter, ville inte vara sämre än sin lagkamrat då hon i minut 70 satte 8-0 (på straff efter att själv ha dragits ner), och fyra minuter senare satte hon också matchens sista mål, som betydde 10-0 för Skottland. Värt att notera är att den förre Unitedspelaren Lizzie Arnot också skrev in sig i målprotokollet för Skottland. Också notervärt att Cypern på sina sju kvalmatcher har sju förluster, och 0-32 i målskillnad.

Sent omsider så har Millie Turner också tagits ut i landslaget igen, detta som ersättare för den skadade Millie Bright.

Greenwood pratar med Rio Ferdinand

För den som är intresserad av att se en intervju med en supermediatränad fotbollsspelare, look no further. I drygt sex minuter pratade Mason Greenwood med Rio Ferdinand, utan att säga någonting intressant eller att knappt visa en enda mänsklig reaktion. Bara av den anledningen kan intervjun faktiskt vara sevärd.

Sillysvep

Vi avslutar med ett litet sillysvep, modell superkort.

Erling Haaland

Christian Falk kommer med en revolutionerande sanningsstämpel på att Erling Haaland kommer bli svår för Dortmund att behålla om Dortmund, nu på sjätte plats i ligan, missar Champions League nästa säsong.

Sergio Ramos

Snäppet mer icke-nyhet har vi kring Sergio Ramos, när Fabrizio Romano säger att United inte kontaktat spelarens agent.