Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Skadeuppdatering; FA Youth Cup drar igång; Garners första mål

Manchester United v Leeds United - Premier League

Dagen före Uniteds match mot Chelsea har vi en positiv skadeuppdatering från Donny van de Beek, men inte mycket positivt från de övriga skadade spelarna. Dessutom kan vi rapportera att FA Youth Cup drar igång snart igen, vi tittar på James Garners första mål som seniorspelare samt läser ett litet sillyrykte.

Skadeuppdatering

Från Uniteds hemsida tar vi med oss att Donny van de Beek troligen är tillbaka i morgondagens matchtrupp, och därmed ger lite valmöjligheter på det centrala mittfältet, även om vi så klart inte skall räkna med att han går in från start.

Även för Daniel James ser det positivt ut, däremot missar troligen Scott McTominay matchen och även Edinson Cavani är troligen borta då Solskjaer uttryckte sig som att ”jag skulle inte vara så optimistisk kring det, men mirakel kan hända”. Vi vet ju också att Paul Pogba fortsatt är skadad.

Slutligen sägs också att Juan Mata blir borta några veckor, samt att Phil Jones fortfarande är borta.

FA Youth Cup i mars

FA Youth Cup sköts upp innan United skulle spela sin match i tredje rundan mot Salford City, men nu har besked kommit om att turneringen troligen kommer återupptas i mars igen. Matchen måste vara spelad senast den 20 mars. Detta från Uniteds hemsida.

Garners första mål

James Garner befinner sig sedan januari på lån i Nottingham Forest, och har nu gjort sitt första mål för klubben, vilket också var hans första mål som seniorspelare. Målet innebar 1-0 mot Derby, i en match som slutade 1-1.

Gällande nästa säsong vet han ännu inte vad de han att ge.

”Jag vet inte vad som kommer hända nästa säsong, om jag kommer stanna med förstalaget [i United], ha ytterligare ett år i Championship eller flytta utomlands. Min dröm är att spela i Premier League. Det är allas dröm.”

Max Aarons

Enligt Fabrizio Romano så har Everton börjat arbeta för att knyta till sig Norwichs högerback Max Aarons. United finns med i faggorna med, men skall tydligen bestämma sig de närmaste månaderna för om man skall gå för honom eller inte. Även Bayern München skall finnas med, men skall inte vara övertygade om prissumman på 35 miljoner pund.