Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Milan

Som brukligt är då Manchester United sätter sig på ett flygplan för att åka ut i Europa för cupspel meddelar man vilka som är med. Glädjande många spelare som gått skadade de senaste veckorna återfinns på passagerarlistan.

När Manchester United klev på planet till Milano under onsdagen fanns David de Gea, Paul Pogba och Donny van de Beek med. Det gjorde däremot inte Anthony Martial som utgick skadad i 1-1-mötet med Milan på Old Trafford. Det gjorde inte heller Edinson Cavani som tidigare under dagen rapporterats vara spelklar.

Bland övriga spelare som får stanna hemma noterar vi Eric Bailly, Shola Shoretire och Juan Mata. I de två första fallen nämner United inget om spelarnas status medan man i Matas fall konstaterar att han inte är återställd efter skada ännu.

Totalt 20 spelare reser ner och då UEFA tillåter upp till 12 avbytare kommer bland andra Amad och Lee Grant att finnas med ombytta.

Truppen i sin helhet:

De Gea, Henderson, Grant; Lindelöf, Maguire, Shaw, Telles, Tuanzebe, Wan-Bissaka, Williams; Amad, Fernandes, Fred, James, Matic, McTominay, Pogba, van de Beek; Greenwood, Rashford.
Artikeln uppdaterad klockan 16.51 med uppgiften om att Edinson Cavani inte reser med till Milano.