Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Greenwood skadad; Rashford vilar från träning; Nya Haaland-rykten

Manchester United v Liverpool: The Emirates FA Cup Fourth Round

Onsdagens nyhetssvep är här och vi tar upp nyheten om att Mason Greenwood fått lämna återbud till U21-EM. Dessutom är Marcus Rashford inte frisk nog för att delta på Englands träningar. Utöver det har det kommit nya rykten om Erling Håland. Detta och mycket mer behandlas idag. 

Vi inleder med Mason Greenwoods skada.

Greenwood lämnar återbud

Det blir inget spel i U21-EM:s gruppspel för Mason Greenwood. Den unga anfallaren har ådragit sig en skada som hindrar honom från att delta.

Han har därför fått återvända hem till Manchester och istället har Norwich-spelaren Todd Cantwell kallats in som ersättare.

Det finns ännu inga uppgifter om hur pass allvarlig skadan är.

Marcus Rashford kör rehab

Trots skadan tog Gareth Southgate ändå ut Marcus Rashford till det engelska landslagets samling inför matcherna mot San Marino, Albanien och Polen.

Han verkar dock inte vara aktuell för spel i den första matchen mot San Marino imorgon.

Enligt journalisten Simon Peach fanns han inte med på träningsplanen med resten av laget idag utan körde rehab på insidan.

Solskjaer försöker övertyga Haaland?

Borussia Dortmunds anfallare Erling Haaland kopplas ihop med alla storklubbar ute i Europa och en flytt i sommar känns inte helt orealistisk.

Sport Witness hänvisar till uppgifter från den spanska tidningen AS. De uppger att Ole Gunnar Solskjaer håller regelbunden kontakt med Haaland och försöker övertyga honom om att flytta till Manchester.

Som bekant hade Haaland Solskjaer som tränare under sin tid i Molde. Det återstår fortsatt att se vart den norska målsprutan hamnar i framtiden.

Grant och Zelem kandiderar för PFA Players Board

Fyra spelare från Premier League kandiderar om en plats i Professional Footballers Associations (PF) board. Tyrone Mings och Tom Heaton från Aston Villa, Wes Morgan från Leicester och så Lee Grant från Manchester United.

I Womens Super League är kandidaterna Steph Houghton från Manchester city, Danielle Carter från Reading, Florence Allen från Bristol City och så Katie Zelem från Manchester United.

Totalt kommer 13 representanter att väljas, två från de fem högsta ligorna i England (PL, WSL, Championship, League One och League Two) plus tre före detta medlemmar.

Christen Press uttagen till USA:s landslag

Inga överraskningar här. Damlagets nyckelspelare Christen Press har blivit uttagen till USA:s landslag inför deras två träningsmatcher i april.