Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Landslag: Lingard med assist i landslagscomebacken

Under onsdagskvällen hade åtta Unitedspelare chansen att få representera sina respektive landslag. I slutändan var det dock endast fyra spelare som fick speltid.

Vi börjar med den match där flest Manchester United-spelare fanns med i matchtruppen.

England – San Marino

Dean Henderson, Harry Maguire och Luke Shaw tillbringade alla tre 90 minuter på bänken när England enkelt besegrade San Marino med 5–0. Utlånade Jesse Lingard spelade dock hela matchen och bidrog med en assist i sin landslagscomeback.

Skottland – Österrike

Scott McTominay spelade 90 minuter när hans Skottland ställdes mot Österrike i en svängig match. Skottland fick till sist med sig en poäng efter en sen kvittering. Slutresultatet skrevs till 2–2.

Spanien – Grekland

Athletic Bilbaos målvakt Unaí Simon tog platsen mellan stolparna i Spanien vilket innebar att David de Gea fick nöja sig med en plats på bänken.

Därifrån fick han se sitt Spanien stå för en medioker insats och fick bara med sig en poäng mot Grekland i den inledande VM-kvalsmatchen.

Sverige – Georgien

Victor Lindelöf spelade hela matchen när Sverige inledde VM-kvalet med att besegra Georgien med 1–0. Mittbacken stod för en duglig insats i en match med överlag dålig kvalitet.

Portugal U21 – Kroatien U21

Diogo Dalot spelade hela matchen när hans Portugal inledde U21-EM med att besegra Kroatien med 1–0. Den för tillfället utlånade ytterbacken spelade som vänsterback i en fyrbackslinje.