Landslag: Maguire sen matchhjälte för England

Åtta Manchester United-spelare hade under onsdagskvällen chansen att få representera sina landslag. I slutändan var det dock endast fyra som fick speltid. Det vi främst tar med oss är att Harry Maguire klev fram när det gällde som mest för sitt England.

Maguire avgjorde sent för England

Luke Shaw, Dean Henderson och Jesse Lingard fick inleda på bänken när England ställdes mot Polen under onsdagskvällen. Med från start fanns dock Harry Maguire.

Den reslige mittbacken stod också för en insats som verkligen stack ut. Vid ställningen 1–1 med fem minuter kvar att spela sköt han kraftfullt in 2–1 målet i nättaket som också blev slutresultatet. Hans tredje mål i landslagströjan.

Shaw och Henderson blev kvar på bänken under hela matchen medan Lingard fick hoppa in på stopptid.

McTominay spelade mittback i storseger

Scott McTominay tog som vanligt plats från start i Skottlands landslag. Som han gjort några gånger förr i landslaget spelade han idag som en av tre mittbackar.

Från sin mittbacksplatsen fick han se sitt lag göra fyra mål på Färöarna vilket tar Skottland upp på fem poäng efter tre matcher i VM-kvalets gruppspel.

Pogba fick 90 minuter när Frankrike vann

Anthony Martial fanns inte med på bänken då han vilades efter smällen han fick på knäet i den senaste landskampen. Med från start fanns dock Paul Pogba.

Hans Frankrike ställdes mot Bosnien och ett mål från Antoine Griezmann med 30 minuter kvar att spela blev avgörande. Pogba spelade hela matchen på det centrala mittfältet.

De Gea bänkad på nytt för Spanien

Återigen fick Unai Simon chansen från start för Spanien vilket innebär att David de Gea fick nöja sig med en plats på bänken. Där blev han också kvar hela matchen.

Spanien ställdes mot Kosovo och vann efter mål från Dani Olmo, Ferran Torres och Gerard Moreno matchen med 3–1.

Något positivt att hämta för vår käre spanska målvakt är dock att hans konkurrent Simon stod för en riktig tavla och bjöd Kosovo på ett mål.