Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mittbackar ryktas till Manchester United, Phil Jones kämpar vidare & lite böter

Då är torsdagens svep här. Vi går igenom intresse för Varande, Joachim Andersen. Phil Jones har varit på träningsplan. Vi betar också av att Manchester United har bötfällts för antalet varningar samt spelplan för Women’s FA Cup.

Varane intresse från Manchester United men även för Joachim Andersen

Nu ryktas det om att Varane till Manchester United är i ett avancerat stadie, där man påstå sig veta att fransmannen inte kommer förlänga sitt kontrakt med Real Madrid, ett kontrakt som går ut om ett år.

Priset för Varane uppges från Real Madrids sida ligga på €70m.

Vad som egentligen händer mellan klubbarna är oklart, men Varane har varit på radarn förut så att det samtalas mellan klubbarna skulle inte vara en omöjlighet. Är ändå ett rykte som just nu behöver tas med en liten nypa salt.

Manchester United skall också ha fått upp ögonen för Fulhamlånet Joachim Andersen, som till vardags tillhör Lyon enligt Sport Witness

Andersen har kontrakt till 2024 med Lyon, men sägs inte ha någon framtid i det franska laget. Intresset från Manchester United skall tydligen vara stort!

Phil Jones kämpar vidare

Phil Jones kämpar vidare med sina skadeproblem och jobbar för att komma tillbaka, igår syntes han till på träningsplan. Han tränade inte med övriga gruppen utan tränade individuellt tillsammans med en fystränare.

Phil Jones är registrerad i såväl Premier League truppen samt Europa League truppen men har inte varit tillgänglig ännu under denna säsong.

Manchester United får böter

Manchester United har också åkt på en böter för antalet gula kort man fick i första matchen mot Granada förra veckan.

Man drog på sig fem gula kort och blir därför bötfällda, summan: €7000.

Arena för Women´s FA Cup

Helgens dammatch i Women’s FA Cup borta mot Burnley kommer att spelas på Lancashire FA’s County Ground i Leyland.

Matchen spelas på söndag och har avsparkstid 15:00.