Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Solskjaers presskonferens; Pogbas relation med Mourinho, Damernas match tv-sänds.

Fredagens svep är här, Solskjaer har haft presskonferens inför matchen mot Burnley. Pogba pratar om sin relation till Jose Mourinho och damernas match tv-sänds.

Solskjaers presskonferens

Här är en summering av vad Ole Gunnar Solskjaer sa under sin presskonferensen.

  • Stor bonus att Marcus inte behövde belasta sin fot, förhoppningsvis är han tillgänglig till helgen.
  • Eric Bailly har varit isolerad och är tillbaka i England nu, förhoppningsvis är han tillgänglig för helgen. Eric har spelat bra när han spelat, jag vet att det spekulerats, men vi pratar med honom om hans kontrakt och ser inga problem.
  • Självklart ska vi aldrig ge upp, vi har haft såväl nedturer som uppturer. Men realistiskt så blir det svårt att ta ikapp ett lag som varit så jämna som Manchester City har varit så är det svårt att tro att dom skall förlora tre av sex matcher som återstår.
  • Du måste ta små steg hela tiden, om vi fortsätter att vinna och kommer tvåa, och Manchester City då vinner alla sina. Vi vill avsluta starkt, om vi blir två och är nära en pokal så är det framsteg. Det är inte vart det tar slut utan det är med att vinna ligan och det är vår ambition. Vi har haft en uppbyggnadsperiod och ingen kommer vara så bra som Sir Alex Ferguson.
  • Vi har inte vunnit någon av de tre senaste hemmamatcherna mot Burnely. Det är en stor match för spelarna, stor match att visa mentaliteten dom visat under 15 månader, förmågan att studsa tillbaka och inte förlora momentum.
  • Realiteten är att vi är i Europa League och dom i Champions League, men när man ser matcherna och vi vet hur bra vi gjort det mot lagen som är i semifinal. Så inser man att vi inte är långt ifrån. Men nu handlar det om dom små detaljerna och bli ännu bättre.

Se hela presskonferensen här! 

Pogbas relation till Mourinho

Att Pogba och Jose Mourinho hade en stormig relation till och från är väl ingen hemlighet. Som Pogba själv beskriver det “En gång hade jag en bra relation med Jose Mourinho, nästa dag vet jag inte vad som hände”

Det uppstod en hel del diskussioner mellan Ole och Jose efter helgens seger mot Tottenham, nu har Paul Pogba fått frågan under en intervju med Sky Sports.

Pogba berättar om tiden med Jose Mourinho som tränare och hur han kunde placera spelare inklusive han själv i frysboxen utan någon vidare förklaring. Men också om hur Ole Gunnar Solskjaer är olik Jose Mourinho i sin approach och hur han aldrig skulle ge emot spelarna på det sättet.

Se damernas match live

Damernas match i Women´s FA Cup borta mot Burnley  sänds live och kan ses på Clarets+.

Matchen spelas söndag kl 15.00.