Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Rykten: Ed Woodward avgår vid årsskiftet

Manchester United v Crystal Palace - Premier League

På tisdagskvällen meddelas från flera håll att Ed Woodward kommer att lämna sitt jobb som vice verkställande ordförande för Manchester United vid årsskiftet. Ett officiellt besked kan komma redan ikväll. Det spekuleras vidare, om än väldigt löst, att detta också kan bli början på slutet för Glazerfamiljen som ägare av United.

Det var Talksport som var först med uppgifterna klockan 20.50. Strax därefter följde åtskilliga andra källor på med samma uppgift. Enligt BBC kommer Woodward att lämna United vid årsskiftet. Fler uppgifter pekar på detsamma. Till exempel menar Sam Wallace att att Woodward redan hade bestämt sig för att lämna sin roll vid årsskiftet. Stormen de senaste dagarna har emellertid flyttat fram beskedet.

Det spekuleras om att det officiella beskedet kan komma när New York-börsen stänger, klockan 22.00 svensk tid.

Slutet för Glazers?