Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Snackisar efter Wolverhampton Wanderers – Manchester United 1-2

Ole Gunnar Solskjaer passade på att ge alla spelare som inte fått ordentligt med speltid den här säsongen, en chans att få visa upp sig i Premier Leagues sista match för denna säsong. Dom lär inte ha gjort honom besviken. Slutresultat 1-2.

Ett hungrigt Manchester United

Önskar man inte alltid lite denna effekten när man ger spelarna chansen att visa upp sig?

Manchester United som självklart har den stundande Europa League finalen i tankarna, något Solskjaer givetvis alltid kommer neka och mena på att det är bara den nuvarande matchen i huvudet.

Man roterade friskt, men det var nog ingen som blev besviken. Laget som spelar utan press, andraplatsen är ett faktum, Champions League spel likaså. Effekten? Likt ett kosläpp i mitten på maj.

Kan man göra något annat än bara älska det självförtroende som exempelvis Anthony Elanga visade upp, utmanar, går stenhårt in i närkamperna. I ett ”yngre”  och mer kvickt Manchester United såg till och med Donny bättre ut.

Den satsning som man återigen har gjort i ungdomsleden och fått in unga talangfulla spelare visar delvis resultat idag, och jag personligen älskar de två sista omgångarna när det ändå är avgjort.

Man ges en möjlighet att se dom spelarna som i ungdomsleden jobbat hårt och förtjänar en chans, alltid kul tycker jag!

Matchen i sin helhet samt obesegrade

Kan detta ha varit det sista vi såg av Juan Mata i Manchester Uniteds färger? Visade spelglädje idag och var otroligt fint att få se honom sätta dit straffen som gav Manchester United ledningen 1-2. Haft ett otroligt tufft år såhär långt då hans mamma gick bort tidigare i år.

Den stolthet och glädje när han fick peka upp mot skyn efter straffmålet, det är hjärta och passion.

Manchester United var reservbetonat och Nuno som gör sin sista match som tränare för Wolves lär ha hoppats på bättre utdelning, men Manchester United var ivriga, sprang mycket och var jobbiga.

Tillslut räcker det hela vägen och vinst 1-2 är ett faktum.

Där Anthony Elanga fint får sätta dit 0-1, Elanga som troligtvis lär göra fler minuter i Manchester United tröjan under nästkommande säsong.

Dagens positiva utöver Elanga är ändå Brandon Williams, var sådär jobbig som han kan vara. Tappar förvisso i markering ibland och blir lite för ivrig, men med så mycket vilja att visa vad han kan.

Många trodde nog att den obesegrade sviten på bortaplan skulle ta slut idag när man såg startelvan, men Manchester United är alltså obesegrade på bortaplan under säsongen 20/21. Hur sjukt är inte det?