Muss Weekly: Sommarlov

Höjdpunkten under veckan som gick var naturligtvis Europa League-finalen i onsdags men någon seger och jubelföreställning bjöds det som bekant inte på, då Villarreal blev för svåra under straffsparksläggningen. United förlorade sin första final under Ole Gunnar Solskjaer och i stället tvingas man återigen ta nya tag nästa till säsong. 

Här har ni veckan som gick och en titt på veckan som kommer.

Herrmatcher

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK

Europa League: Villarreal – Manchester United 1-1 (11-10 efter straffar)

För fjärde säsongen i rad blev Manchester United titellösa. Europa League-finalen mot Villarreal avgjordes i en osannolik straffläggning där de 21 första straffarna gick i mål. Den 22 straffen slogs av David de Gea och Gerónimo Rulli kunde rädda. Väl i matchen var det Edinson Cavani som såg till att United gjorde mål.

Nyheter och annat

Grattis Lee Sharpe, 50 år!

Grattis Lee Sharpe, 50 år!

Grattis Lee Sharpe, 50 år!

Grattis Lee Sharpe, 50 år!

Veckan som kommer

Måndag

  • Muss.se: Nyhetssvep, spelarstatistik

Tisdag

  • Muss.se: Nyhetssvep

Onsdag

  • Muss.se: Nyhetssvep

Torsdag

  • Muss.se: Nyhetssvep

Fredag

  • Muss.se: Nyhetssvep

Lördag

  • Muss.se: Nyhetssvep

Söndag

  • Muss.se: Nyhetssvep

Artiklar på Muss.se kan tillkomma, försvinna och flyttas som tillämpligt.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS