Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dalot inkallad till EM; Senaste kring Sancho; Fred imponerade

Veckans första nyhetssvep är här och det blir så klart mest fokus på landslagsfotbollen. Men som vanligt när det är transferfönster hinner vi också med att gå in på det senaste kring Jadon Sancho. 

Diogo Dalot ersätter Joao Cancelo

Manchester citys ytterback Joao Cancelo testades i helgen positiv för Covid-19 och kommer att missa hela EM.

Det portugisiska landslaget agerade snabbt och plockade in Diogo Dalot som ersättare. Det innebär att 22-åringen som tillbringat säsongen i Milan har chansen att få debutera för A-landslaget under mästerskapet.

Fred med bra insats i Copa America

Mittfältaren fick chansen från start när Brasilien ställdes mot Venezuela i Copa America under söndagskvällen. Fred spelade som en av tre mittfältare och har fått många fina omdömen för sin insats.

Brasilien vann matchen med 3–0, Fred spelade 86 minuter och var i sin 14:e landskamp en av matchens bästa spelare.

Christen Press imponerar för landslaget

Damlagets anfallare Christen Press blev för andra matchen i rad utsedd till matchens lirare när USA:s damlandslag besegrade Jamaicas motsvarighet med 4–0 natten till idag.

United-spelaren noterades inte för något mål men låg bakom det mesta i anfallsspelet för sitt landslag.

Senaste kring Jadon Sanchos framtid

Transfersagan som pågått i snart ett år verkar för stunden fortsätta dra ut på tiden. Det personliga kontraktet ska inte vara något problem. Utan det är förhandlingarna med Borussia Dortmund som drar ut på tiden.

Enligt Fabrizio Romano har United under helgen fortsatt att diskutera med Jadon Sanchos representanter över helgen. Samtidigt kommer förhandlingarna med Dortmund fortsätta under de nästa dagarna.

Uniteds första bud på runt 70 miljoner euro kommer inte att räcka. Den tyska klubben kräver 95 miljoner euro, enligt Romano.