Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Augustimatcherna spikade: Tidig lördagspremiär för Manchester United

Manchester United v Leeds United - Premier League

Premier League har idag bekräftat när matcherna i augusti 2021 ska spelas. För Manchester United blir det i premiären en tidig lördagsmatch mot Leeds. Därefter följer två söndagsmatcher före landslagsuppehållet.

Att United inleder med en hemmamatch mot Leeds fick vi besked om i onsdags. Nu står det även klart att matchen kommer att spelas lördagen den 14 augusti med avspark klockan 13.30.

I omgång 2 reser United till Southampton för match mot Southampton. Det blir en söndagsmatch den 22 augusti med avspark klockan 15.00.

United avslutar sedan augusti med en söndagsmatch borta mot Wolverhampton Wanderers den 29 augusti klockan 17.30.

De tre Unitedmatcherna har valts ut för tevesändning i England, vilket torde garantera att de sänds även i Sverige. Vad det verkar kommer vi nämligen återgå till det normala systemet där inte alla matcher visas. Men det lär vi få tydligare besked om närmare premiären.

Premier League noterar vidare att Uniteds bortamatch mot West Ham den 18 september sannolikt kommer att flyttas till följd av West Hams Europa League-spel. Mest troligt blir det en söndagsmatch men det skulle även kunna bli en måndagsmatch.

Spelschemat i sin helhet