Nathan Bishop lånas ut

Manchester United bekräftade under torsdagseftermiddagen att målvakten Nathan Bishop lånas ut till League Two-klubben Mansfield säsongen 2021/22.

Bishop kom till United från Southend United i januari 2020 och har sedan dess mestadels figurerat på träningsplanen tillsammans med de övriga målvakterna.

21-åringen har emellanåt varit med som tredjemålvakt men oftast befunnit sig på läktaren. I vintras förlängde han sitt kontrakt till 2023 och fick därefter figurera på bänken i ett par matcher under våren, bland annat i Europa League.

För reservlaget stod han endast två matcher den gångna säsongen och hann släppa in fem mål.

I hopp om mer speltid står det nu klart att Bishop kommer lånas ut från United, där en säsong i League Two-laget Mansfield väntar. Han kommer emellertid vara kvar en bit in på Uniteds försäsong eftersom Dean Henderson för tillfället kör rehabilitering och David De Gea spelar EM-slutspel med Spanien.

Vi önskar Nathan lycka till under sin tid i Mansfield!


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS