Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Möte med Camavinga; Ramsey till Birmingham; Dalot nära Milan

I dagens nyhetssvep kommer vi att ta en titt på Eduardo Camavinga, som ska ha ett möte inplanerat med Manchester United under den kommande veckan. Vi tar också upp nyheten att en av damlagets målvakter, Emily Ramsey kommer att lånas ut till Birmingham City under den kommande säsongen, samt att Diogo Dalot är nära en övergång till Milan.

Möte inplanerat med Camavinga

Enligt den mycket trovärdiga Mohamed Bouhafsi, som jobbar för den franska nyhetsbyrån RMC, är Manchester United mycket intresserade utav Rennes unga talang Eduardo Camavinga. Camavinga har funnits på Uniteds radar relativt länge, och man ska också ha inlett diskussioner med 18-åringens representanter över en potentiell övergång. Bouhafsi rapporterar fortsättningsvis att man har ytterligare ett möte inplanerat under den kommande veckan, och att Camavinga ska vara en ”prioritet” för United.

Ramsey lånas ut till Birmingham

Enligt BBCs Emma Sanders så kommer damlagsmålvakten Emily Ramsey att lånas ut till Birmingham under den kommande säsongen. 20-åringen har haft svårt att få speltid i klubben vilket antagligen är anledningen till att hon lånas ut.

Dalot nära Milan

Enligt italienska Sky Sport så ska nu Diogo Dalot vara väldigt nära en övergång till AC Milan, där han spenderade förra säsongen på lån. Det är oklart om det handlar om ytterligare ett lån för Portugisen, eller om det nu blir en permanent övergång, men enligt tidningen så behövs det bara en ”sista ansträngning” från båda sidor för att ro övergången i hamn.