Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Publik mot Derby; Finalförlust för Fred; Pogba tar beslut i veckan

Söndagens nyhetssvep innehåller nyheter kring försäsongsmatchen mot Derby, där 8000 åskådare kommer att välkomnas in. Vi kommer också att ta upp lite Copa América-nyheter där det tyvärr blev en svidande finalförlust för Fred och hans Brasilien, samt lite nyheter om Paul Pogba, som förväntas ta ett beslut om sin framtid under den kommande veckan.

Åskådare välkomnas till Pride Park Stadium

8000 åskådare kommer att välkomnas in när Manchester United åker till Pride Park Stadium för att ta sig an Derby County i sin första försäsongsmatch inför den kommande säsongen. Det meddelade Derby på sin hemsida under gårdagen.

Det fanns planer på att skjuta upp matchen, för att eventuellt kunna spela den utan några restriktioner, då de kan komma att lyftas den 19 juli, alltså en dag efter matchen. Man bestämde sig dock att fortsätta som planerat, vilket betyder att man kommer att ta in 8000 åskådare (25% av arenans kapacitet).

Förlust för Fred i Copa América-finalen

Det blev tyvärr ingen seger för Fred och Brasilien i Copa América-finalen. Det blev istället Argentina som fick lyfta bucklan efter att den före detta Manchester United-spelaren, Angel Di Maria gjorde det enda målet i matchen.

Fred, som gjorde ett bra mästerskap i sin helhet hade inte sin bästa match i finalen, då han blev varnad i den tredje minuten och sedan utbytt i halvtid.

Pogba tar beslut om framtiden

Enligt TF1, via GFFN så kommer Paul Pogba att ta ett beslut kring sin framtid under den kommande veckan.

Pogba har ryktats vara intresserad av en övergång till PSG, samtidigt som vi inte har fått några konkreta uppgifter om att Manchester United faktiskt kan tänka sig att sälja fransmannen. Dock så kan ett definitivt beslut från Pogba, som bara har ett år kvar på sitt kontrakt påskynda en eventuell försäljning då United antagligen inte vill låta honom lämna gratis nästa år.