Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

United bekräftar nya kontrakt för tre akademispelare

Manchester United skriver nya avtal med akademispelarna Joe Hugill, Charlie McNeill, och Paul Woolston. Detta bekräftas av klubben under måndagseftermiddagen.

Anfallarna Joe Hugill och Charlie McNeill har bägge skrivit på långtidskontrakt med Manchester United efter lyckosamma debutsäsonger i klubbens akademi. På hur många år kontrakten är skrivna framgår inte men rimligtvis handlar det om tre år.

Hugill kom från Sunderland förra sommaren och stod för totalt 20 mål i reserv- och juniorlag.

McNeill kom från det ljusblå laget från andra sidan stan i oktober förra året och gjorde imponerande 25 mål på 29 matcher i juniorlaget.

I andra änden förlänger United även målvakten Paul Woolstons kontrakt med ytterligare ett år. Säsongen som stundar blir 22-åringens fjärde i United. Förra säsongen vaktade han målet för reservlaget i 19 ligamatcher.

Av dessa tre är det endast Hugill som figurerat i A-laget och gör så i detta nu. 17-åringen är nämligen med i Ole Gunnar Solskjaers försäsongstrupp och gjorde inhopp mot både Derby County och Queens Park Rangers.

McNeill och Woolston spenderar försäsongen med akademin, som befinner sig i Edinburgh.