Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Sanchos första träning; Martial stannar; Läkarundersökning för Varane

I tisdagens nyhetssvep konstaterar vi att Jadon Sancho nu har gjort sin första träning som United-spelare. Vidare så har Premier League släppt domarschemat för premiärveckan, och vi kan också rapportera att Raphael Varane ser ut att ha sin läkarundersökning idag. På damsidan så har man nu släppt TV-schemat och där kan vi konstatera att man för tillfället har fyra matcher schemalagda. Slutligen så kommer vi också ta upp diverse transfernyheter.

Sanchos första träning

Under gårdagen så gjorde Jadon Sancho äntligen sin första träning som Manchester United-spelare. Av bilderna att döma så såg det ut som att Sancho tränade individuellt, antagligen för att bara komma igång efter att ha varit iväg på semester.

Det återstår och se om Sancho kommer att spela från start mot Leeds, vilket antagligen kommer att bero på hur nära han faktiskt är matchform.

Läkarundersökning för Varane

Enligt den mycket pålitliga James Ducker, journalist för the Telegraph så kommer Raphael Varane starta sin läkarundersökning idag, tisdag, och man hoppas sedan kunna presentera Varane officiellt imorgon.

Vi har också fått bilder från Manchester Evening News på vad som ska vara Raphael Varane när han anländer på Carrington. Vi kan dock inte se om Varane faktiskt är med i den svarta Mercedes-bilen, men med all sannolikhet så är han det.

Paul Tierney dömer premiären mot Leeds

Premier League har släppt domarschemat för premiäromgången. Där kan vi konstatera att Paul Tierney kommer att döma premiären mot Leeds.

Med sig kommer han att ha Constantine Hatzidakis och Neil Davies som linjedomare, Anthony Taylor som fjärdedomare, och Chris Kavanagh och Lee Betts kommer att sitta i VAR-rummet.

Cavani kvar i Uruguay

Edinson Cavani är kvar i Uruguay och kommer med all sannolikhet missa premiären mot Leeds och kanske också matchen mot Southampton.

Enligt Jonathan Shrager så verkar det som att Cavani kommer att flyga till Manchester på torsdag, och att han väntar på att veta vilka karantänregler som kommer att gälla för honom när han anländer.

TV-matcher för damlaget

TV-schemat för Womens Super League har nu släppts, och vi kan konstatera att Manchester United har fyra matcher schemalagda , två på Sky Sports och två på BBC.

Den 3 september så visar Sky Sports matchen mot Reading, som kommer att bli den första matchen någonsin på kanalen. Nästa TV-sända match för damlaget är den 26 september när man tar emot Chelsea. Den matchen visas på BBC.

Den 3 oktober visar Sky Sports bortamatchen mot Reading och den 9 oktober visar BBC derbyt mot Manchester City.

Dalot och Martial stannar?

Enligt the Athletics Laurie Whitwell så lutar det mer och mer åt att Diogo Dalot kommer att vara en av två högerbackar i klubben denna säsongen.

Detta efter att Dalot har imponerat i träningsmatcherna samt i de minuterna han spelade i EM, men också då det ser ut som att Kieran Trippier kommer att stanna i Atletico Madrid efter att Madrid-klubben har satt ett högt pris på 30-åringen.

Det har också ryktats om att United ska vara beredda att sälja Anthony Martial denna sommaren. Detta ska dock inte vara fallet. Enligt BBCs Simon Stone så vill man ha kvar Martial i klubben.

Även the Telegraphs James Ducker skriver att United inte vill sälja Martial och att Solskjaer vill arbeta med en stor trupp på grund av eventuella covidfall.