Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Uppgifter: Därför drar offentliggörandet av Varane ut på tiden

Den 27 juli förkunnade Manchester United att man kommit överens med Real Madrid om en övergång för Raphaël Varane. Den franske mittbacken har emellertid ännu inte presenterats av United, något som uppges bero på angelägenheter gällande bildrättigheter. 

Det är många där ute som väntar på att Raphaël Varane officiellt ska presenteras som en Manchester United-spelare och säkerligen lika många som undrar varför det drar ut så pass länge på tiden.

Enligt uppgifter från Sport Witness ska en källa ha meddelat att det seglivade offentliggörandet beror på någon form av spörsmål vad gäller bildrättigheter.

Mer än så sägs egentligen inte men det är trots allt de senaste rapporterna vi nåtts av och därmed det enda någorlunda konkreta att förhålla oss till.

Till den som mot förmodan är orolig att affären ska spricka kan vi lugna med att säga att Varane uppges ha tränat med laget under torsdagen.

Huruvida den regerande världsmästaren kommer finnas med i matchtruppen på lördag mot Leeds återstår dock att se, men det känns inte alldeles otänkbart.

Cavani i Manchester

Vi kan även passa på att meddela att Edinson Cavani är tillbaka i Manchester, och det tillsammans med hela familjen. I och med att anfallaren fick förlängd semester är det således tänkbart att han för tillfället är försatt i karantän och definitivt inte aktuell till premiären.