Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Skinners första presskonferens; Pereira nära Flamengo; Savage landslagsuttagen

I onsdagens nyhetssvep kommer vi att ta upp Marc Skinners första presskonferens. Vidare så kan vi rapportera att Andreas Pereira är mycket nära en utlåning till Flamengo. Samtidigt så har Charlie Savage blivit uttagen till Wales U19-lag inför en miniturnering i september.

Skinners första presskonferens

Damlagets tränare Marc Skinner gjorde under gårdagen sin första presskonferens, där pratade han bland annat om förväntningar på laget, fansen och eventuella värvningar.

Om värvningar så sa Skinner att klubben planerar två år in i framtiden, och att man kommer att ta in rätt spelare vid rätt tillfälle.

”Denna klubb har förmågan att planera framåt. Jag har redan sett planer för spelare som ligger två år i framtiden. Det finns en struktur. Vi kommer att ta in rätt personer till den här gruppen vid rätt tillfälle.”

Skinner pratade också en del om förväntningar på laget och hade detta att säga:

”Vår utmaning är att vinna troféer. Det råder ingen tvekan om det. Jag har inte kommit tillbaka bara för att existera. Vi bygger på bra grunder. Vi kommer naturligtvis att bedömas på våra framgångar när man är i en klubb som Manchester United.”

Tränaren fick också en fråga om fansen och hade minst sagt positiva saker att säga om dem:

”Legendariska är hur jag har hört det. Det handlar om att skapa en koppling med fansen. Jag vill att de ska veta att jag representerar dem och deras fotbollslag. De kommer att vara viktiga. Jag kan inte vänta på att träffa dem. Det är dem som är viktigast.”

Om ni vill se hela presskonferensen så kommer den här:

Pereira närmar sig Flamengo

Andreas Pereira närmar sig den brasilianska klubben Flamengo. Det uppger TNT Sports Brasil.

Enligt TNT så ska Pereira ha accepterat en flytt till klubben, och efter att mittfältaren inte var involverad i gårdagens träningsmatch mot Burnley, så ska nu Flamengo vara övertygade om att United kommer att acceptera en utlåning för brasilianaren.

Savage uttagen till Wales U19-lag

Charlie Savage har blivit uttagen till Wales U19-lag inför de kommande matcherna i september. Man kommer att spela en miniturnering i Kroatien där man kommer att ta sig an Kroatien, Österrike och Turkiet.

Savage gjorde sin landslagsdebut i U18-laget när man mötte England i mars tidigare i år.

31 år sedan Irwins debut

Idag var det exakt 31 år sedan Denis Irwin gjorde sin debut för Manchester United. Vänsterbacken spelade 460 matcher för United och lyckades göra 33 mål och 23 assist under sin tid i klubben.