Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dylan Levitt utlånad till Dundee United

Under dagen blev det klart att Dylan Levitt kommer att lånas ut även den kommande säsongen. Det betyder nu att tio spelare ha lånats ut under detta transferfönster. Den unge landslagsmittfältaren kommer att ansluta till den skotska klubben Dundee United och spendera säsongen 2021/22 där.

20-åringen spenderade nästintill hela förra säsongen på lån. De första sex månaderna spenderades hos Charlton, där det dock blev minimalt med speltid för Levitt. Därför lämnade han Londonklubben i januari, och spenderade istället de sista sex månaderna i den kroatiska klubben Istra 1961.

Levitt väntar fortfarande på att få göra sin ligadebut för United, men han har dock gjort en A-lagsmatch för klubben. Den kom i 2-1 förlusten mot Astana i Europa League. 20-åringen var också involverad i träningsmatcherna mot Derby och Queens Park Rangers inför denna säsongen och förhoppningsvis så får vi nu se Levitt spela mer regelbunden A-lagsfotboll i Dundee.

Walesaren kommer att ansluta till ett Dundee United som slutade på en niondeplats utav tolv lag under den förra säsongen och förhoppningsvis kan han hjälpa till att få upp det skotska laget lite högre upp i tabellen.

Vi önskar Dylan Levitt lycka till!