Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Anderson i trubbel; Elanga och Telles rehabar; Kontraktsförhandlingar för stjärnor

Ett sent nyhetssvep dagen före match kommer här, med tråkiga nyheter gällande Uniteds förre mittfältare Anderson. Utöver detta tittar vi till hur det går för Anthony Elanga och Alex Telles, vi har en uppdatering kring Bruno Fernandes och Paul Pogba samt att en ungdomsspelare är på väg på lån.

Anderson i trubbel

Den förre Unitedmittfältaren Anderson är i trubbel, då han nu misstänks för penningtvätt hemma i Brasilien.

Från brasilianska ESPN inhämtar vi att han misstänks ha en roll i att tvätta runt 35 miljoner real (drygt 57 miljoner svenska kronor) med hjälp av kryptovalutor.

Anderson skall befinna sig i Turkiet för tillfället, men verkar inte kunna lämna landet utan att riskera att bli gripen.

Elanga och Telles rehabar bra

Ole Gunnar Solskjaer har gett en uppdatering kring Anthony Elanga och Alex Telles till Uniteds officiella sida.

Gällande Elanga så är han inte helt frisk än, men han har lämnat gymmet och rehabiliterar sig nu ute på fotbollsplanen. Huruvida han är redo till morgondagens match vet vi inte, men om han inte tränar för fullt med laget lär vi kunna utesluta det.

Alex Telles imponerar på Solskjaer under den rehabilitering han gör. ”Alex har visat en enorm inställning till rehab.”

Inte heller med vänsterbacken har vi dock fått någon prognos när han är tillbaka.

Kontraktsförhandlingar för Bruno och Pogba

En snabb nyhet från Fabrizio Romano hinner vi alltid med. Den silly season-älskande journalisten hävdar två, eller egentligen tre, saker på sin twitter idag.

För det första så säger han att United och Bruno Fernandes förhandlar om ett nytt kontrakt, och att detta gjorts seadn i juli. Spelaren vill stanna, och det förhandlas om lön.

För det andra så hävdar han stenhårt att Paul Pogba kommer stanna i United, och (för det tredje) att United pratar med hans agent om att förnya kontrakt. Ingen överenskommelse är dock nådd än.

Hoogewerf lånas ut?

Uniteds 18 år gamla holländska anfallare Dillon Hoogewerf ser ut att vara på väg på lån. Uppgifter från Holland säger att han skall vara aktuell för en (eller flera?) klubbar i den holländska ligans nedre skikt. Något bekräftat finns ännu inte.