Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

D’Mani Mellor på lån till Salford City F.C

Ytterligare en spelare från juniorleden är klar för utlån. Denna gång gäller det den 20-årige, engelske anfallaren D’Mani Mellor som senaste säsongen funnits med i U23-truppen. Han är nu klar för League two-klubben Salford City F.C

Manchester United annonserar lånet på twitter. D’Mani Lucell Bughail-Mellor kom till Manchester United 2017 men har gjort få framträdanden de senaste åren. I år har han spelat två matcher för U23 och gjort ett mål och en assist. 2019 fick han speltid i seniorlaget i matchen mot Astana i Europa League. Den långe forwarden har kontrakt med United till sommaren 2022.

Salford City yttrar glada tillrop på twitter och välkomnar Mellor till klubben och hemmaarenan Peninsula Stadium. Klubben är i behov av målskyttar då de på sina första fyra matcher i League two endast tagit två poäng med den totala målskillnaden 2-4. Förra säsongen slutade laget på åttonde plats i tabellen.

Vi önskar D’Mani all lycka i Salford City!