James nära Leeds; Ronaldos läkarundersökning klar; Cavani missar landslagssamling

Måndagens nyheter tar upp att Daniel James ser ut att vara nära en flytt till värsta rivalen Leeds United. Enligt rapporterna rör det sig om en permanent övergång. Vidare ska Cristiano Ronaldos läkarundersökning vara klar och därmed är portugisen ett steg närmare att presenteras av United.

I övrigt kan vi slå fast att Edinson Cavani kommer missa landslagssamlingen med Uruguay.

James nära Leeds

I och med Cristiano Ronaldos intåg lär det inte bli lättare för andra spelare att få mer speltid. En av de som drabbas hårdast är troligen Daniel James, som nu faktiskt ser ut att vara på väg att lämna Manchester United… för Leeds.

Adam Crafton på The Athletic var först med uppgifterna om att flera Premier League-klubbar ska ha varit intresserade av walesaren men där Leeds alltså sägs vara förstavalet.

Under dagen har andra journalister, såsom Fabrizio Romano, hakat på och skriver på sin Twitter att förhandlingar om en permanent övergång pågår mellan United och Leeds.

James kom till United sommaren 2019 från Swansea i en affär värd omkring £20 miljoner. Vid en eventuell försäljning lär United mer eller mindre få tillbaka dessa pengar.

Ronaldos läkarundersökning klar

Sky Sports rapporterar att Cristiano Ronaldos läkarundersökning är genomförd och portugisen är därmed ett steg närmare att presenteras av United.

Ronaldo, som uppges signerat ett tvåårskontrakt, genomförde undersökningen i Lissabon.

Då transferfönstret stänger natten till onsdag, måste allt pappersarbete och dylikt vara i sin ordning. Men det brukar som alltid vara formaliteter.

Cavani missar landslagssamling

Edinson Cavani kommer inte delta i Uruguays landslagssamling under kommande veckor. Detta bekräftar Uruguays fotbollsförbund.

Anledningen är att Cavani, som nyligen kom tillbaka till England, måste sitta i karantän om han lämnar landet igen. Troligtvis upp till två veckor. Det har att göra med Storbritanniens Covid-19-restriktioner.

Diverse

Rob Dawson på ESPN tar upp lite diverse om vissa spelares statuts i United.

Han skriver bland annat att intresse från andra klubbar funnits för Dean Henderson, men att 24-åringen nu är tillbaka i träning och kommer slåss för sin plats i klubben.

Diogo Dalot kommer stanna, av allt att döma. Detsamma gäller Jesse Lingard, då Solskjaer uppges vilja ha kvar Unitedprodukten.

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS