Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Pogbas situation / Telles och McTominay i träning / Slakter i landslagsspelet

Fredagens nyhetssvep innehåller kort information om Paul Pogbas eventuella framtid, då Mino Raiola varit ute och pratat med media. Utöver det har vi positiva rapporter kring Alex Telles och Scott McTominay, positiva resultat för några av Uniteds landslagsspelare samt tyvärr en tråkig nyhet om Mille Turner.

Pogbas situation

Paul Pogbas agent, Mino Raiola, har gjort vad han gör bäst, nämligen att prata med media.

Till Rai Sport har han kommenterat Paul Pogbas situation, utan att egentligen säga så mycket konkret. Han konstaterar att Pogbas kontrakt går ut i juni nästa år, och att man skall prata med United och se vad som händer. Raiola säger också att det finns en chans att Pogba återvänder till Juventus, då han fortfarande älskar Turin, men också att det beror på Juventus planer. Vilket känns lite captain obvious.

Telles och McTominay i träning

United är inne i en matchintensiv period, med fem matcher på de kommande 14 dagarna. Ju fler spelare som finns tillgänglig för spel desto bättre med andra ord, och nu kommer positiva besked kring Alex Telles och Scott McTominay.

Enligt Ole Gunnar Solskjaer är båda herrarna tillbaka i träning tillsammans med sina lagkamrater, dock säger han också att de behöver få ett antal pass i kroppen innan de är helt redo. Vi skall väl förmodligen inte räkna med någon av dem från start i helgen.

Kvalspel för damlandslag

Det är landslagsuppehåll på damsidan, vilket så klart gör att ett antal Unitedspelare är med och spelare.

För Norge spelade Maria Thorisdottir hela matchen och Vilde Bøe Risa 63 minuter när vårt västra grannland slog Armenien med hela 10-0. Båda spelarna lyckades hamna utanför målprotokollet.

Den fina ytterbacken Ona Batlle spelade även hon 90 minuter, som vänsterback, då hennes Spanien slaktade Färöarna med samma resultat som Norge slog Armenien med. Batlle assisterade så väl till Spaniens andra och tredje mål.

Turner bekräftad skadad

Slutligen tråkiga nyheter, då United bekräftat att Mille Turner kommer vara ute en tid med en skada i knäskålen. Meddelandet är väldigt kort, och innehåller inga besked om hur lång tid Turner blir borta.