Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Jones i stor intervju om skador och kritik / Kessie på Uniteds radar?

I dagens nyhetssvep rapporterar vi bland annat om Phil Jones, en bekräftad startspelare mot West Ham samt Franck Kessie.

Avslutningsvis har en av engelsk fotbolls största tvingats lämna oss.

Jones i stor intervju om skador och kritik

Manchester Uniteds mittback Phil Jones, 29 år, har varit väldigt skadeförföljd under så gott som hela sin karriär. Han har dessutom fått utstå mycket kritik och hån. I en intervju som The Times skriver om har han bland annat öppnat upp om detta – och mycket mer.

Läsvärt!

Kessie på Uniteds radar?

Häromdagen skrev italienska Tuttosport om det, och nu är det spanska Mundo Deportivo som hakar på med uppgifter om att Manchester United har AC Milans Franck Kessie på önskelistan. Ivorianens kontrakt går ut efter säsongen och som det ser ut just nu kommer han att lämna San Siro-klubben.

Barcelona, som Mundo Deportivo främst rapporterar om i artikeln, och Paris Saint-Germain är två potentiella konkurrenter. Likaså även Real Madrid, Juventus, Liverpool och Tottenham.

Det är inte direkt någon hemlighet att United är ute efter en mittfältare kommande fönster. Även om Kessie inte lär vara överst på önskelistan så vore han ett väldigt bra alternativ, enligt undertecknad. Än så länge bör ryktena givetvis tas med en nypa salt, som så många gånger förr.

Lingard från start mot West Ham

Som ni säkerligen redan har koll på tar United sig an West Ham för andra matchen i rad på onsdag. Den här gången är det på hemmaplan och i ligacupen – och vi har fått en bekräftad startspelare av Ole Gunnar Solskjaer. En av de två matchhjältarna från söndagens drabbning, i form av Jesse Lingard, kommer få chansen.

Vila i frid, Jimmy Greaves

En av engelsk fotbolls bästa spelare någonsin finns inte längre bland oss. Vila i frid, Jimmy Greaves.