Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Rashford generad / Pogba lämnar till sommaren enligt källor / Var Sir Alex besök en slump?

Torsdagens nyhetssvep innehåller bland annat Rashfords meddelande till fansen efter förnedringen mot Liverpool senast. Mycket står uppenbarligen på spel kommande matcher. I övrigt rapporterar vi bland annat om Pogbas vara eller icke-vara efter sommaren och mer om Sir Alex besök på Carrington. 

Rashford generad

Marcus Rashford har uttalat sig på twitter efter förra helgens förnedring och använder uttrycket att han ”är genererad”. Fansen förtjänar betydligt mer säger han och betonar att laget kommer jobba allt vad de kan för att fixa till det som inte fungerar. Alla kan konstatera att mycket står på spel kommande tre matcher för den stukade truppen.

Pogba lämnar till sommaren enligt källor

Enligt uppgifter från Mark Odgden och ESPN så är det sannolikt att United släpper Paul Pogba gratis till sommaren. Att de inte försöker få in pengar för Pogba och släppa honom tidigare än så,  sägs bero på att United fick en större summa för ”youth development compensation” när Pogba gick till Juventus 2012. Som vi tidigare hört jagar både Real Madrid och PSG den franske stjärnan.

United-fans är splittrade vad gäller Pogba som drog på sig ett onödigt rött kort i matchen mot Liverpool.

Var Sir Alex besök en slump?

Simon Stone rapporterar om Sir Alex besök på träningsanläggningen Carrington i tisdags. Enligt uppgifter hade besöket bokats långt i förväg och handlade om att Sir Alex skulle prova ut en ny klubbkostym. Andra menar att detta definitivt inte var en slump utan mer handlade om att visa sig efter förnedringen mot Liverpool i söndags. Det senare verkar dock mer vara konspirationstankar eftersom Fergusson inte alls träffade vare sig tränarstab eller spelare.

Varane och kollegor ger uppmuntran till Josh Cavallo

Raphael Varane och flera andra Unitedspelare ger sin uppmuntran och support till Josh Cavallo som spelar för Adelaide United i Australien. Han har nyligen kommit ut som homosexuell som en av de första professionella fotbollspelarna och får nu stor support från flera håll, bland annat från Varane på twitter men även från flera andra i United, läs mer på den officiella hemsidan här.

Fem byten för evigt?

Rapporter från The Times säger att fem byten som varit standard i många turneringar det sista året kommer att permanentas. Flera tunga fotbollsorganisationer sägs stödja förslaget. Det framgår också att det blir möjligt att göra undantag såsom i Premier League just nu men också att trycket kan komma att bli hårt på dem som väljer att inte genomföra förslaget. Vi följer förstås frågan vidare.

Sharpe och Kingdon i spel när Skottland segrade

Malachi Sharpe och Jack Kingdon från ungdomsakademin representerade Skottland i EM-kval för U17 igår. Skottland lyckades vända och besegra Nordirland med 3-2. Anfallstalangen Sharpe spelade hela matchen medan mittbacken Kingdom fick speltid i slutet av matchen.