Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: Tottenham Hotspur - Manchester United 0-3
Seger som ger lite andrum

Det blev en seger för Manchester United mot Tottenham, vilket kanske inte var speciellt oväntat med tanke på att Solskjaer brukar få med sig resultat när han är som mest under press, även om det denna gången kanske inte spelar någon roll. Det var tydligt från början att man, efter att ha släppt in fem mål mot Liverpool inte skulle låta det hända igen. Solskjaer ställde upp med en fembackslinje och fick med sig en 3-0 vinst, även om spelet inte var det bästa.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David de Gea: 6

Hade knappt någonting att göra. Hållen nolla är såklart alltid bra, framförallt för hans självförtroende.

Aaron Wan-Bissaka: 6

Finns fortfarande mer att önska av hans inlägg. Försvarsmässigt så var han bra. Hade en fantastisk block på Sons avslut.

Victor Lindelöf: 6

Kunde ha gjort ett bättre ingripande i samma situation som Wan-Bissaka blockerade Sons avslut, men utöver det så gjorde han inga direkta misstag.

Raphaël Varane: 7

Riktigt bra insats. Höll ihop försvaret ett mycket bra sätt. Försöker alltid hitta passningar framåt i planen och inte bara i sidled eller bakåt. Kan inte minnas att han gjorde ett enda misstag.

Raphaël Varane är tillbaka från skada och gjorde en riktigt bra insats.

Harry Maguire: 6

Godkänd insats. Ser fortfarande stressad ut med boll och det känns inte riktigt som att han är helt tillbaka från sin skada.

Luke Shaw: 5,5

Shaw fortsätter att spela dålig fotboll. Blir av med bollen för ofta och visar stundtals prov på riktigt dålig spelförståelse. Spelade upp sig lite i andra halvlek men på det hela så var det ingen bra insats från engelsmannen.

Fred: 5

Fortsätter att vinna mycket boll, men slår forfarande bort passning efter passning, och det blir ännu tydligare när han behöver slå lite mer avancerade passningar än vad han är van vid.

Scott McTominay: 6

Går, precis som Fred inte att lita på med boll. Utöver det gör han faktiskt en helt okej match.

Bruno Fernandes: 7

(Ut 76′) 1 assist. Lite oförsiktig med boll i vissa lägen, men så visar han stundtals upp sin fantastiska känsla, speciellt med assisten till Ronaldos mål.

Cristiano Ronaldo: 8

(Ut 71′) 1 mål. 1 assist. Blir väldigt stillastående i stora delar av matchen, men så slår han till med ett otroligt avslut vid 1-0 målet. Fin assist till Cavanis mål också.

Edinson Cavani: 8

(Ut 82′) 1 mål. Till skillnad från Ronaldo så jobbar han betydligt hårdare i försvarsspelet och det ska han ha beröm för. Otroligt kyligt avslut vid 2-0 målet.

Marcus Rashford: N/A

(In 71′) 1 mål. Spelade för kort tid för att betygsättas.

Nemanja Matic: N/A

(In 76′) 1 assist. Spelade för kort tid för att betygsättas.

Jesse Lingard: N/A

(In 82′) Spelade för kort tid för att betygsättas.