Dagens Landskamper
Maguire målskytt i engelsk kross

Då var det dags för den andra dagen av landskamper, och idag fick bara två United-spelare speltid. De var Anthony Elanga och Harry Maguire, som båda också nätade för sina lag.

Elanga tvåmålsskytt för Sverige

Anthony Elanga fortsätter att göra mål för det svenska U21-landslaget. Denna gången blev det två stycken när man slog Bosnien-Hercegovina med hela 4-0.

Det första målet kom från straffpunkten där han skickade målvakten åt fel håll och enkelt kunde trycka in bollen i den vänstra delen av målet. Hans andra mål kom i den 75:e minuten när han kyligt placerade in bollen i det högra hörnet. Elanga fick spela 81 minuter.

United-spelaren fortsätter att imponera, vilket kanske inte är så konstigt då han egentligen borde spela i herrlandslaget.

I och med vinsten så har man också återtagit förstaplatsen i gruppen, dock med en match mer spelad än tvåan Italien.

Ingen Svidersky mot Ryssland

United-mittfältaren Martin Svidersky fanns med i den Slovakiska U21-truppen som skulle ta sig an Ryssland och Litauen.

Dock så fanns han varken med i startelvan eller på bänken i dagens match mot just Ryssland som man förlorade med 3-0.

Harry Maguire målskytt när England krossade Albanien

United-kaptenen Harry Maguire fick spela 90 minuter och lyckades också göra mål för England när man krossade Albanien med hela 5-0. Maguire gjorde Englands första mål när han prickade rätt med huvudet på en frispark från Reece James.

28-åringen har haft en riktig tuff säsongsinledning i United och förhoppningsvis kan han få tillbaka lite självförtroende efter dagens mål.

Resten av målen gjordes utav Harry Kane, som gjorde tre, och ett gjordes av Jordan Henderson.

Inget inhopp för Galbraith

Ethan Galbraith fick se sitt Nordirland slå Litauen från avbytarbänken. Matchen slutade 1-0 till Nordirland efter ett självmål i den 18:e minuten från Litauens mittback Benas Satkus.