Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Förvånande ledighet / Skadeuppdatering / Dagens landskamper

God kväll Unitedfans. Idag blir det ett sent nyhetssvep kombinerat med landslagsuppdatering. Vi bjuder på spelare som är förvånade över ledighet, en skadeuppdatering för damerna och slutligen då landslagsuppdateringen.

Unitedspelarna förvånade över ledighet

De Unitedspelare som inte är uttagna till landslaget skall ha fått ledigt över helgen, något som enligt Laurie Whittwell skall ha förvånat en del av spelarna då de tyckte att extra träning kunde ha varit användbart med tanke på lagets dåliga form. Å andra sidan ses också fördelen med att vara ledig för att rensa huvudena en del.

Marcus Rashford och Mason Greenwood skall ha tränat med ungdomslaget, och Ole Gunnar Solskjaer skall var tillbaka igen på måndag.

Skadeuppdatering

Vi har också en skadeuppdatering från damlaget.

  • Jackie Groenen kommer vara otillgänglig i ytteligare några veckor med sin skada. Enligt tränare Marc Skinner vill man inte stressa tillbaka henne.
  • Millie Turner är också några veckor från comeback, men har börjat göra lättare övningar med laget.
  • Kirsty Smith däremot, hon skall vara helt och fullt tillbaka nu.

Dagens landskamper

Slutligen så en genomgång av hur Uniteds landslagsspelare skött sig under dagen. Det är inte den muntraste av läsning.

Eric Bailly

Elfenbenskusten slog under kvällen Mozambique i det afrikanska VM-kvalet med 3-0. Eric Bailly fick inte chansen att återigen skada sig, då han satt på bänken hela matchen.

Dylan Levitt

Ännu bättre gick det för Dylan Levitts Wales, som slog Belarus hemma med 5-1. Levitt fanns dock inte ens med i matchtruppen.

Shola Shoretire

Englands U19 spelade 0-0 i EM-kvalet mot Schweiz. Shola Shoretire däremot, han var inte ens med i matchtruppen han heller.

Daniel Gore och Sam Mather

Englands U18-lag spelade 0-0 mot Belgien i en träningsturnering i Spanien. På grund av det oavgjorda resultatet valde man att skjuta straffer, och där vann England med 5-4. Daniel Gore satt fast på bänken hela matchen, Sam Mather däremot hoppade in med drygt fem minuter kvar och satte sedan en av Englands fem straffar.

Isak Hansen

Norages U19 spelade 1-1 mot Slovakiens dito i sin träningsmatch i Spanien. Att Isak Hansen startade matchen verkar klart, däremot går uppgifterna isär om han spelade 90 elelr 45 minuter.

Morgondagens matcher

Dessa United-spelare kan få speltid imorgon.

  • 20.45: Spanien – Sverige (VM-kval) [De Gea mot Lindelöf]
  • 20.45: Portugal – Serbien (VM-kval) [Dalot, Fernandes, Ronaldo]