Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
United annonserar supporter-aktier / Truppen frustrerad på utebliven rotation

Manchester United har annonserat att supportrar framöver kommer ha möjlighet att köpa aktier i klubben. Dessutom sägs spelartruppen vara allt mer frustrerad på bristen av rotation. Detta och lite till i dagens nyhetssvep.

United annonserar supporter-aktier

Det har varit på tal ett tag – och nu är det officiellt. United kommer möjliggöra för supportrarna att köpa aktier i klubben. Än så länge är det aningen luddigt hur det i praktiken kommer fungera och vad det konkret innebär. Där får vi återkomma när mer information finns.

Frustrerad United-trupp – efter brist på rotation

Både James Ducker (Telegraph) och Rob Dawson (ESPN) har kommit med liknande uppgifter om Uniteds spelartrupp. De hävdar att allt fler blir mer och mer frustrerade över speltiden och tränare Ole Gunnar Solskjaers ovilja att rotera laget.

Bland annat ska Jesse Lingards speltid vara en faktor som frustrerar allra mest. Dessutom sägs Dean Henderson vilja lämna klubben till sommaren om inte hans situation bättras på under allra halvan av säsongen.

Shaw och McTominay fortsatt otillgängliga

Både Luke Shaw och Scott McTominay var inledningsvis uttagna till de engelska och skotska landslagen. Bägge missade den första matchen – och nu även den andra. Shaw drabbades av en hjärnskakning i derby-matchen mot Manchester City medan McTominay åkt på en efterhängsen förkylning. Detta bekräftar United via sin hemsida.

Moss dömer Watford-matchen

Härnäst stöter United på Watford på bortaplan i ligaspelet (lördag 16.00). Den matchen kommer Jonathan Moss agera huvuddomare i.

Smith klar för Norwich

Norwich sparkade som bekant Daniel Farke just innan uppehållet. Aston Villa gjorde samma sak med sin huvudtränare Dean Smith. Nu har Norwich anställt just Smith som ersättare till Farke på ett avtal på 2,5 år. Låt se om Smith kan göra något extraordinärt med PL-jumbon.