Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitednyheter
Matchtruppen mot Villareal

Som vi hört under dagen är Michael Carrick helt fokuserad på morgondagens tuffa bortamatch i Champions League. Frågor från dagens presskonferens som berörde ett längre perspektiv än så sköt han ifrån sig ganska snabbt. Manchester Evening News rapporterar om truppen som synts till vid Manchester Airport under eftermiddagen. 

Det vi vet är att Luke Shaw och Mason Greenwood inte flyger med till Spanien. Shaw dras uppenbarligen med hjärnskakning och Greenwood har sedan tidigare testat positivt för covid. Sedan tidigare är våra franska stjärnor, Pogba och Varane, borta. Manchester Evening News lyckades heller inte se Edinson Cavani, men enligt uppgift kan han komma att resa på egen hand.

Michel Carrick och Darren Fletcher fastnade på bild och de spelare som bekräftats flyga med till Spanien inför morgondagens drabbning är följande:

David de Gea, Dean Henderson, Tom Heaton, Aaron Wan-Bissaka, Eric Bailly, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Diogo Dalot, Alex Telles, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Fred, Juan Mata, Nemanja Matic, Donny van de Beek, Jesse Lingard, Amad, Jadon Sancho, Marcus Rashford, Cristiano Ronaldo, Anthony Martial.