Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Speltid fastställd / Russo vinner månadens mål / Roma jagar Dalot

Manchester United v Aston Villa - Premier League

I dagens nyhetssvep så kan vi rapportera att tid och datum har bekräftats kring Uniteds FA-cupmatch mot Aston Villa. Vidare så har Alessia Russos mål mot Tottenham utsetts till månadens mål, och avslutningsvis så kan vi rapportera att Roma är intresserade utav Diogo Dalot.

Speltid i FA-cupen fastställd

Som vi fick redan på i måndags så kommer Manchester United att ta emot Aston Villa i den tredje rundan i FA-cupen. Nu har vi också fått reda på att matchen kommer att spelas på måndagen den 10 januari, klockan 20.55.

Russo vinner månadens mål

Månadens mål på damsidan gick denna månaden till en United-spelare. Det var Alessia Russos dunderträff i WSL-matchen mot Tottenham som fick den utmärkelsen, och man kan förstå varför.

Dalot fortsatt på Romas radar

Roma vill ha Diogo Dalot. Det rapporterar Sport Witness som hänvisar till Calciomercato. Enligt tidningen så har Romas intresse för Dalot alltid varit starkt och ska nu erbjuda ett lån med option att köpa.

Situationen kring Dalot känns dock annorlunda nu jämfört med i somras, då Rangnick valde att starta portugisen i sin första match som tränare, där 22-åringen imponerade.