Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitednyheter
Fall av Covid-19 konstaterade i Uniteds trupp – Brentfordmatch i fara

Rapporter under eftermiddagen idag gör gällande att några spelare och ledare i Manchester Uniteds trupp testat positivt för Covid-19. Det oroar förstås och matchen på tisdag mot Brentford kan vara i fara. 

David Ornstein skriver på twitter att alla test var negativa inför matchen mot Norwich i lördags men att några få spelare och ledare testat positivt efter snabbtest på söndag morgon. Några spelare skickades hem och några körde träning utomhus utan att ha närkontakt.

Dagens planerade träning fick sig alltså en rejäl törn vilket stör upplägget inför veckans matcher. Överlag är utvecklingen oroande eftersom vi tidigare i veckan fått rapporter om smitta i flera lag, bland annat i Tottenham och Leicester. Den konspirationsteoretiske spekulerar såklart i om Viktor Lindelöfs andningsproblem i lördagens match hade något med Covid att göra.

Vi följer utvecklingen löpande.