Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Rangnick pushar för Haaland / Carrington öppnar / Covidbevis på Old Trafford

I dagens fullspäckade nyhetssvep tar vi upp en del transferrykten angående spelare som Erling Haaland, Edinson Cavani och Anthony Martial. Vi kan även rapportera att Carrington har öppnat upp för a-laget, samt att Covidbevis införs på Old Trafford. Utöver det så har damernas kvartsfinal i ligacupen lottats, och avslutningsvis har vi diverse nyheter kring Aaron Wan-Bissaka och fortsättningen av Premier League.

Rangnick pushar för Haaland

Enligt Samuel Luckhurst på Manchester Evening News så är Ralf Rangnick väldigt intresserad utav att värva Erling Haaland, trots stark konkurrens från andra lag.

Enligt Luckhurst så har Rangnick nyligen pratat med anfallarens pappa, Alf-Inge om möjligheten att värva 21-åringen till klubben.

Inga erbjudanden för Cavani

Manchester United har inte kontaktats, varken från Barcelona eller någon annan klubb angående en potentiell transfer för Edinson Cavani. Detta skriver Fabrizio Romano. Enligt Romano så anser United att Cavani är en viktig del i laget, och att Barcelonas prioritet är Ferrán Torres.

Martial intresserad utav Sevilla

Anthony Martial har tidigare, genom sin agent uttryckt sin vilja att lämna Manchester United i januari. Enligt Sky Sports så ska Sevilla vara ett intressant alternativ för fransmannen. Även Barcelona och Juventus ska vara intresserade utav Martials tjänster.

Spelare tillbaka på Carrington

Manchester United meddelade under dagen att Carrington återigen har öppnats för a-lagsspelarna. Träningsanläggningen stängdes i torsdags förra veckan efter ett Covid-utbrott i laget, men har nu alltså öppnat upp igen.

Covidbevis på Old Trafford

Manchester United gick tidigare under dagen ut med att Covidbevis kommer att vara obligatoriskt för att komma in på Old Trafford.

Detta kommer att träda i kraft innan matchen mot Burnley den 30 december, där alla människor över 18 år behöver visa upp antingen att man är fullt vaccinerad, ett negativt Covidtest taget under de 48 timmarna innan matchstart, eller någon slags medicinsk dispens.

Detaljer kring fortsättningen av PL

Under gårdagen gick Premier League ut med att man kommer att fortsätta spela utan uppehåll. När det kommer till matcher så har man gått ut med att så länge lagen har 13 spelare plus en målvakt så kommer man att spela.

Indraget körkort för Wan-Bissaka

Aaron Wan-Bissaka har fått sitt körkort indraget i sex månader, samt över £30,000 i böter. Detta efter att han kört bil utan tillåtelse, samt utan försäkring. Detta erkände han tidigare i år.

Under gårdagen erkände han sig skyldig till ytterligare förseelser, då han misslyckats med att förse polisen med detaljer kring två tidigare fortkörningar som skedde 2020.

Tuff lottning för damerna

Damerna fick en mycket tuff motståndare när kvartsfinalerna i ligacupen lottades. Man kommer att ställas mot Arsenal, som är tabelletta i ligan. Matchen kommer att spelas antingen den 19 eller 20 januari.

25 år sedan Cantonas ikoniska chip

Idag är det 25 år sedan Eric Cantona stod för ett av de mest ikoniska målen i klubbens historia.