Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Martial sannolikt till Sevilla / Tuanzebe till Napoli / Blackstenius kan förstärka United

Årets första nyhetssvep summerar de senaste dagarnas transferrykten. Av allt att döma kommer vi få se Martial lämna United för Sevilla. Tuanzebe så gott som klar för utlån till Napoli. Det ryktas också om svensk förstärkning till damerna genom Stina Blackstenius som gjort ett mycket fint år 2021. Det lär komma mer rykten kommande dagar. 

Martial sannolikt till Sevilla

Det har varit en hel del turer om Anthony Martial det sista efter hans egna uttalanden om att han vill lämna United. Franska L’Équipe uttalar sig ganska självsäkert om att en affär med Sevilla kommer att bli av nu i januari. Sevilla ligger för närvarande på en fin andraplats bakom Real Madrid i la liga så det är inte vilket lag som helst som väntar Martial i så fall.

Tuanzebe till Napoli

De senaste dagarna har Axel Tuanzebe, som befinner sig på lån i Aston Villa, ryktats till Italien och anrika Napoli. Dagsfärska nyheter säger att en låneaffär är klar som hamnar på en halv miljon euro. Det har tidigare rapporterats att United vill ha cirka 1 miljon euro för en låneaffär säsongen ut. Överenskommelsen ska inte inkludera ett eventuellt köp som det ser ut nu.

Blackstenius kan förstärka United

Den svenska landslagsstjärnan Stina Blackstenius ryktas till United Women men det är ännu oklart om det blir en flytt. Blackstenius har gjort en mycket fins säsong i Häcken och i svenska landslaget. Hon nominerades tidigare i år till Ballon d’or och var också en av favoriterna att vinna diamantbollen, som dock gick till Fridolina Rolfö.

BBC Sport menar att Blackstenius är högt på Uniteds önskelista. I samma veva skriver de att Casey Stone, manager i San Diego drar i Alessia Russo för en flytt till USA. Mycket kan fortfarande hända.

Ändrat datum mot Leeds februari

Uniteds match mot Leeds i februari är flyttad en dag framåt till söndagen den 20 februari. Avspark 15.00 på Elland Road, läs mer här.

Schemat i februari är ganska späckat överlag för Uniteds del. Om vi går vidare i FA-cupen väntar en fjärde runda den 8 februari. Därefter möter vi bland annat Burnley borta och Southampton hemma. Några dagar efter matchen mot Leeds (onsdag 23/2) åker United till Spanien för att ta sig an Atletico Madrid i Champions League. Februarischemat avslutas med Watford hemma den söndagen den 26 februari.