Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: Manchester United - Wolverhampton Wanderers 0-1
Två steg tillbaka

Efter en hyfsad insats mot Burnley så tog Manchester United nu två steg tillbaka, eller kanske fler. En pinsam insats mot Wolverhampton ledde till en 1-0 förlust, vilket var exakt vad man förtjänade.

Resultatet blev ungefär vad man väntat sig. Det brukar nämligen vara målsnålt mellan dessa lagen, dock brukar det vara United som hittar ett sent ledningsmål. Denna gången blev det Wolves istället, och det var helt och hållet rättvist.

Man slarvade otroligt mycket med boll, speciellt på mittfältet där Scott McTominay inte hade många rätt. På anfallssidan var det inte heller speciellt bra där Cristiano Ronaldo kan ha gjort sin sämsta match denna säsongen.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David de Gea: 6

Hade som sagt en del att göra i den första halvleken, även om han inte blev tvingad till speciellt många svåra räddningar. Det var väl egentligen ett avslut som krävde en fin räddning för Spanjoren.

Aaron Wan-Bissaka: 4

Utbytt 84. Är för mig helt oförståeligt varför Wan-Bissaka startade idag. Han tillför absolut ingenting offensivt där han konstant tappar boll på grund av dåliga första-toucher. Bör nöta bänk ett tag i fortsättningen.

Phil Jones: 8

Uniteds bästa spelare, och det är inte ens nära. En otroligt imponerande insats av Jones som gjorde sin första PL-match på 712 dagar. Var nästintill felfri och bör absolut få spela mer i framtiden.

Raphael Varane: 6

Varane var stabil och gjorde få misstag. Kommer nog dock att ta några matcher innan han är helt återställd från sin skada.

Luke Shaw: 5,5

En ganska blek insats från Shaw som inte tillförde mycket framåt. Var helt okej defensivt.

Scott McTominay: 4

Bedrövlig första halvlek från McTominay som tappade boll alldeles för ofta och verkade ha svårt att ta emot den enklaste passningen. Spelade upp sig något i den andra. Drog också på sig några klumpiga frisparkar och är nu avstängd i nästa match.

Nemanja Matic: 5

Funderade på att ge Matic godkänt idag men det gick inte. Han var som vanligt bekväm med boll men drog ned tempot i passningsspelet något fruktansvärt.

Jadon Sancho: 4

Utbytt 75. Blev inte många rätt för Sancho under tiden han var på plan. Hade en bra chans i första halvlek där han valde att gå på skott istället för att passa en fri Ronaldo. Lyckades nästan aldrig i sina 1 mot 1-dueller och förtjänade att bytas ut.

Mason Greenwood: 6,5

Utbytt 60. Var väl en av lagets bästa spelare även om det inte säger så mycket. Stod för en underbar passning till just Sancho i den situationen som jag nämnde ovan. Tycker fortfarande att han måste ta bättre beslut i vissa situationer.

Cristiano Ronaldo: 4

Bedrövlig insats. Sökte sig ner djupare i planen för att känna sig delaktig men väl där tappade han bollen, eller slog ner den till våra försvarare. Måste undvika att stå offside vid hans bortdömda mål.

Edinson Cavani: 5

Inte någon vidare insats för Cavani heller, men det ska också sägas att varken han eller Ronaldo hade speciellt mycket att jobba med.

Bruno Fernandes: 6

Inbytt 60. Var pigg så fort han kom in, och man märkte att laget blev bättre. Sedan hade en jättechans att ge United ledningen som han drog stenhårt i ribban.

Marcus Rashford: n/a

Inbytt 75. Spelade för kort tid för att betygsättas.

Anthony Elanga: n/a

Inbytt 84. Spelade för kort tid för att betygsättas.

Res med oss till Manchester!