Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Tuanzebe detaljer från Napoli / Månadens spelare utsedd

Vi noterar att David De Gea utsetts till månadens spelare i Manchester United, ingen överraskning där inte. Dessutom tyder mycket på att Axel Tuanzebe ser ut att spela sin fotboll i Italien under resten av den här säsongen. Det och lite annat behandlas i tisdagens nyhetssvep.

Axel Tuanzebe närmar sig Napoli

Det har ryktats om det mycket den senaste tiden och av allt att döma verkar affären snart vara helt klar. Utlåningen till Aston Villa bryts och istället blir det spel i Serie A för Axel Tuanzebe.

BBC-journalisten Simon Stone hävdar att utlåningen till Napoli är så gott som klar.

Även Fabrizio Romano är inne på samma spår. Den italienske journalisten skriver dessutom att Napoli betalar 600 000 euro till United för lånet. Plus 400 000 euro om de kvalificerar sig för Champions League och ytterligare 200 000 euro om Tuanzebe spelar ett visst antal matcher.

Det ska dessutom inte ingå en köpoption i låneavtalet utan det rör sig om ett rakt lån.

David De Gea prisad

För den andra månaden i rad prisas den spanske målvakten som den bästa spelaren i Manchester United vilket ingen kan ha blivit överraskad av.

David De Gea gör en bra säsong men när din målvakt kontinuerligt är din bästa spelare tyder det på att mycket annat i laget inte stämmer.

Men trots det ska spanjoren ha beröm och han har gjort sig förtjänt av priset.

Reece Devine återkallad

Den unga ytterbacken lånades i somras ut från Manchester Uniteds U23-lag till St Johnstone som spelar i den skotska högstaligan.

Men det blev endast fem starter och fem inhopp för Reece Devine under hösten och nu vänder 20-åringen hem till Manchester i förtid.