Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

United bekräftar
Will Fish tillbaka från Stockport County

Den unge mittbacken Will Fish kommer tillbaka från Stockport County rapporterar Manchester United idag. 18-årige Fish har varit på lån i Stockport sedan sommaren men fått ganska lite speltid. Han återkommer nu till Carrington och är aktuell för U23 mot Tottenham på måndag. 

Den klausul i lånekontraktet som säger att spelare kan kallas tillbaka är utlöst. Fish har endast spelat fyra matcher under sin tid i Stockport County som spelar i National League (motsvarande division 5). Fish har dock varit på äventyr med engelska U19-landslaget under delar av hösten, både i September och Oktober, och agerade kapten i Englands vinst mot Italien med 2-0.

Fish har gjort en match för seniorlaget. Det var i sista Premier League-omgången 2021 då United besegrade Wolverhampton med 2-1. Han ses som en mycket lovande mittback.