Spelarbetyg: Aston Villa - Manchester United 2-2
Vilket fiasko

Jaha, det där var ju något. Efter att ha tagit en 2-0 ledning med cirka 20 minuter kvar så tappar Manchester United den ledningen och får nöja sig med ett kryss. Efter att ha inlett positivt den första halvtimmen så lät man Aston Villa komma in i matchen, och hemmalaget släppte aldrig taget.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David de Gea: 7,5

Var chanslös vid båda målen och gjorde utöver det en riktigt bra match med några fantastiska räddningar. Utan de Gea hade detta varit en helt annan historia.

Diogo Dalot: 4,5

Nejdu Diogo. Detta var ingen bra insats. Var helt okej under den första halvtimmen, men hans defensiva brister blev allt för påtagliga under resten av matchen.

Victor Lindelöf: 5

Var stabil i första halvlek, men gick ned sig drastiskt i den andra. Var helt ur position vid kvitteringsmålet.

Raphael Varane: 5,5

En liknande historia till Lindelöf. Började bra men gick ned tillsammans med resten av laget i andra halvlek.

Alex Telles: 6

Telles inledde mycket bra och såg ut att komma bra överens med Elanga och Bruno på vänsterkanten. Stod för bland annat ett fint inlägg i första halvlek där Mason Greenwood skulle gjort mål.

Nemanja Matic: 4

Var otroligt slarvig med boll vilket inte är optimalt som defensiv mittfältare. Blev också enkelt förbidribblad alltför många gånger och satte försvararna i knepiga situationer.

Fred: 5

1 assist. Var otroligt rostig i början med några mycket dåliga passningar. Bidrog dock med en riktigt bra sekvens när han först fick tag i bollen högt upp i banan och hittade sedan Fernandes för 2-0 målet.

Bruno Fernandes: 7,5

2 mål. Utbytt 89. Brunos bästa match på länge. Hade lite tur med 1-0 målet men stod för ett dunderavslut vid 2-0 målet. Spelade ofta lite längre ner i banan vilket verkade passa honom bättre.

Mason Greenwood: 6

Utbytt 89. Startade piggt men det avtog ganska snabbt. Behöver fortfarande lära sig att ibland hitta passning istället för att skjuta varje gång.

Anthony Elanga: 7

Utbytt 78. En imponerande match från Elanga. Visade från start att han ville ta vara på denna chansen och gjorde det genom fina löpningar på sin vänsterkant. Kom också till några bra avslut, och med lite tur kunde det kanske ha blivit ett mål för svensken.

Edinson Cavani: 4

Otroligt dålig prestation från Cavani. Bidrog inte med mycket offensivt och gav bort bollen vid flera tillfällen. Att han fick spela 90 minuter är för mig oförståeligt.