Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Brunos förhandlingar läggs på is / Pogba tillbaka i träning / McGinn övervägs

I dagens nyhetssvep får ni bland annat möjlighet att läsa om varför Bruno Fernandes kontraktsförhandlingar läggs på is och att Paul Pogba är tillbaka i träning.

Bruno-förlängning läggs på is

Bruno Fernandes kontrakt med Manchester United går ut 2025 (med en option på ytterligare ett år). De båda parterna har varit i kontakt om en förlängning – men de samtalen har nu pausats. Det menar The Athletics David Ornstein.

Fernandes ska, tillsammans med sina representanter, ha tackar nej till det kontraktsförslag som lades fram i höstas. United sägs däremot vara ”avslappnade” och förväntar sig att förhandlingarna återupptas i maj. Fernandes själv ska vara ute efter ett kontrakt som placerar honom i paritet med de bäst betalda spelarna i laget – med tanke på hans betydelse.

Pogba tillbaka i träning

Paul Pogba är slutligen tillbaka i träning, vilket bland annat han själv bekräftar. Hur pass snart mittfältaren är i matchdugligt skick återstår däremot att se. Att han deltar i spelövningar får åtminstone ses som ett tecken på att det inte bör vara allt för långt borta.

United överväger McGinn-värvning

Enligt James Ducker, på The Telegraph, ska Aston Villas John McGinn vara en av de mittfältare som United överväger att försöka värva till sommaren. Just den centrala mittfältspositionen rapporteras vara Uniteds prioritering och McGinn ses som en dominant spelare och en ledare, som dessutom fångat intresset hos både Darren Fletcher och Sir Alex Ferguson.

Ingen utlåning för Hannibal

Uniteds unga centrala mittfältare, Hannibal, har varit iväg på dubbla landslagsuppdrag under två månaders tid. Tunisiern väntas däremot inte lånas ut, vilket det tidigare spekulerats om.

Charlotte Duncker, på Goal, menar att mittfältaren ”är på Rangnicks radar” när han kommer tillbaka från de afrikanska mästerskapen. Planen för 18-åringen rapporteras vara att han ska ingå i seniortruppen när han kommer tillbaka.