Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Tränarjakten påbörjas / Juve vill låna Martial / Newcastle jagar Lingard

I dagens nyhetssvep får ni bland annat möjlighet att läsa om vilka tränare som väntas finnas med på radarn när United nu påbörjar sin tränarjakt. Juventus sägs dessutom vilja långa Anthony Martial medan Newcastle väntas trycka på för Jesse Lingard.

United påbörjar tränarjakten – Juve vill låna Martial

The Athletics ansedde journalist, David Ornstein, menar att United kommer påbörja sin process med att få klart med sin nya manager under de kommande veckorna. Mauricio Pochettino, Erik Ten Hag, Luis Enrique och Julen Lopetegui är alla namn som nämns av Ornstein som troliga alternativ. Erfarenhet från en toppklubb sägs vara viktigt.

Ornstein fyller även på med information om att Juventus väntas kontakta United angående Anthony Martial. United ska vilja ha omkring fem miljoner euro i låneavgift för fransmannen.

Newcastle pressar på för Lingard

Den självutmämnde transfergurun Fabrizio Romano menar att Newcastle kommer att pressa på för signeringen av Jesse Lingard under “de närmaste timmarna”. Klubben försöker åtminstone lösa Manchester United-spelaren på ett lån för resten av säsongen – varpå hans kontrakt går ut därefter.

Förhandlingar sägs pågå mellan de båda United-klubbarna och Lingards representanter.

Bekräftat datum i Conti Cup

Uniteds möte med Chelsea i Conti Cup har nu fått avsparkstiden bekräftad. Den 2 februari får vi se de båda topplagen ställas mot varandra, klockan 20.00 svensk tid.

Hannibal på bänken när Tunisien gick vidare

Afrikanska mästerskapen rullar vidare. Igår, söndag, slog Tunisien ut Nigeria med 1–0 sedan Youseff Msakni gjort matchens enda mål i inledningen av den andra halvleken. Uniteds unga representant i Tunisien, Hannibal, fick bevittna den imponerande insatsen från bänken. Hittills har det endast blivit 67 spelminuter för mittfältaren som främst är med för att se och lära.